Інтимний гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 березня

Що приготували зірки для вінничан на 22 березня? Дізнайся у нашому інтимного гороскопі на 22 березня.

Овен (21.03 – 20.04) Гороскоп на 22 березня для Овнів

Сьогодні вас приваблює рішучість і готовність до дії, проте знайти того, хто б повною мірою відповідав цим критеріям, виявиться дуже нелегко. Не виключено, що такої знахідки так і не станеться, так і будете ви бавити вечір у гордій самоті.

Телець (21.04 – 21.05) Гороскоп на 22 березня для Тельців

Сьогодні той рідкісний випадок, коли вам до вподоби прийде стабільність і консерватизм у питаннях, пов'язаних із сексом. Новаторство ви навряд чи зможете гідно оцінити, тому експерименти краще перенести на час, коли ви будете до них готові.

Близнюки (22.05 – 21.06) Гороскоп на 22 березня для Близнюків

Сьогодні минуло знову повернеться, а з ним і бажання. Захочеться повторити поставлені колись постільні рекорди та згадати минуле. Це, звичайно, чудово, але пам'ятайте, що минуле - це лише минуле, так що сприймайте це як невелику різноманітність сірих буднів.

Рак (22.06 – 22.07) Гороскоп на 22 березня для Раків

Ракам сьогодні найкраще зберігати своїм бой-френдам виняткову вірність, не піддаючись спокусам, що рояться довкола. Навіть найлегший і безневинний флірт може з часом призвести до сумних наслідків, про які ви поки що навіть не здогадуєтеся.

Лев (23.07 – 21.08) Гороскоп на 22 березня для Левів
Леви, сьогодні їх цікавить виключно гніздо та різні способи його покращення. Цілком можливі сприятливі перестановки меблів по фэн-шую, в тому числі і в спальні. Не зупиняйтеся на досягнутому, робіть далі – адже чуттєва креативність із вас сьогодні так і хвилює!

Діва (22.08 – 23.09) Гороскоп на 22 березня для Дів

У Дів на думці сьогодні виключно службові романи, і нічого більше. Не намагайтеся уникнути своєї долі та агресивно відстоювати своє право на самотність – все одно вам не вдасться переперечити саму долю. А вона каже, що ваше щастя десь поряд…

Терези (24.09 – 23.10) Гороскоп на 22 березня для Терезів

Сьогодні зірки твердять вам одне: танцюйте. Пам'ятаєте, як це було в дитинстві, під час уроків у місцевому ДК, куди батьки тягали вас силою? Додайте трохи креативу та еротики, потім ще трохи роздягання та крапельку сексу. Геть сором! Повірте: захоплені очі вашого партнера допоможуть забути той дитячий, гіркий досвід. Недаремно сексологи радять розбавляти нудний секс саме стриптизом.

Скорпіон (24.10 – 22.11) Гороскоп на 22 березня для Скорпіонів 

Цього дня вашої життєвої енергії залишається лише позаздрити: ви як ніколи захочете свята з усіма його складовими. Але навіть якщо ви повернетеся додому під ранок, у вас все одно залишаться сили та бажання на інтимну близькість. Головне, щоб він був так само невтомний.

Стрілець (23.11 – 21.12) Гороскоп на 22 березня для Стрільців

«Будьте зухвалі та несподівані», – радять вам зірки. Ви вже фотографувалися оголеною? Ні? Тоді вперед! Якщо ж цей етап вами подолано, причому зовсім недавно, хто заважає вам потиснути плоди? Покладіть свою відверту фотографію коханому в гаманець. І будьте готові, що він похвалиться вами перед своїми друзями. Ну і що? Хай йому заздрять!

Козоріг (22.12 – 20.01) Гороскоп на 22 березня для Козорогів

Сьогодні сексуально-привабливим вам здасться не свій рідний коханий і єдиний, а хтось зовсім чужий і далекий. Сексуальну енергію викидати все-таки краще в обіймах милого, а решту просто мріяти. Ну якщо вже ніякого терпіння немає, ну що ж... мало не вважається.

Водолій (21.01 – 18.02) Гороскоп на 22 березня для Водоліїв

Сьогодні вам захочеться приміряти на себе якийсь новий еротичний образ, який зазвичай вам не властивий. Наприклад, з дівчини-кішечки перетворитися на жінку-вамп або з чоловіка-спокусника – на пристрасного мачо. Головне, не перестаратися та не втратити себе.

Риби (19.02 – 20.03) Гороскоп на 22 березня для Риб

Не йдіть на поводу у рідних, які вимагають терміново «завести іншого залицяльника» або навіть розлучитися. Адже вони навіть не підозрюють, що ви втратите! Сьогоднішній день принесе вашому обранцю ще одне «очко» на його користь. Принаймні, у вас точно не буде часу згадувати про його недоліки і тим більше бажання бажання шукати інших «кандидатів».


Переглядів: 1815
Поширень: 7

Останні новини