У Вінниці пройшла творча зустріч із письменником Віктором Крупкою

З нагоди Всесвітнього дня поезії, минулого тижня, у Вінниці відбулася літературна зустріч письменника Віктора Крупки із студентами та викладачами Вінницького торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ. 

Захід проводили в приміщенні Вінницької центральної міської бібліотеки імені І. В. Бевза за сприяння ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система».

Як розповіла в. о. директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи Олена Заквацька, студенти активно розпитували гостя про тонкощі створення поезії і не тільки.

Український письменник, літературознавець, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української літератури ВДПУ ім. М. Коцюбинського Віктор Крупка розповів про свій творчий доробок та читав поезії.

Також учасники заходу слухали пісні вінницького барда Юрія Іванця, написані на вірші Віктора Крупки. Потім всі охочі мали змогу отримати автограф письменника та зробити з ним фото.

Фото: Вінницька міська рада


Теги: поезія

Переглядів: 1597
Поширень: 0

Останні новини