Інтимний гороскоп для всіх знаків зодіаку на 23 березня

Що приготували зірки для вінничан на 23 березня? Дізнайся у нашому інтимного гороскопі на 22 березня.

Овен (21.03 – 20.04) Гороскоп на 23 березня для Овнів

Якщо під час занять коханням ви зазвичай базікаєте без угаву, то сьогодні, на думку зірок, вам краще помовчати. Занадто велика ймовірність, що від надлишку емоцій та нових відчуттів ви ляпнете щось не те – і такий чудовий вечір закінчиться черговою сваркою з партнером. Тож рот на замок, а ключик у куточок!

Телець (21.04 – 21.05) Гороскоп на 23 березня для Тельців

Найбільш чутливі ерогенні зони сьогодні у Тельців – це область між лопаток та внутрішня поверхня стегон. Рекомендуються всі позиції, за яких чоловік зможе погладжувати ваші «крильця» з одночасним тертям ваших ніг про нього. Експериментуйте на здоров'я!

Близнюки (22.05 – 21.06) Гороскоп на 23 березня для Близнюків

Сьогодні ваша сексуальність буквально зашкалюватиме, борючи наповал усіх перехожих, не кажучи вже про знайомих вам представників протилежної статі. Ваш партнер взагалі буде щасливий: він і не підозрював, наскільки цінний скарб йому дістався.

Рак (22.06 – 22.07) Гороскоп на 23 березня для Раків

Можливо, сьогодні ви дозрієте для групового сексу. Якщо ви впевнені у своєму бажанні та своїх здібностях, то справа за малим, знайти однодумців. Ось цим і займіться. Для найскромніших і сором'язливих, а також для хворих на патологічну цнотливість пропонується замінити секс роботою в команді.

Лев (23.07 – 21.08) Гороскоп на 23 березня для Левів

Для Львів сьогодні настав час влаштувати ніч перевдягань та зміни ролей. Якщо ви ще жодного разу не грали в начальника та підлеглого (ситуація а-ля «Службовий роман»), то зірки радять зробити це саме сьогодні. До речі, жінки справді схильні домінувати.

Діва (22.08 – 23.09) Гороскоп на 23 березня для Дів

Ваше почуття гумору сьогодні здивує оточуючих, а декого навіть зачепить. Справа в тому, що, самі того не бажаючи, цілий день ви жартуватимете на тему сексу, причому знаходячи еротичне і смішне у всьому. Коли ж дійде до «справи», ви зрозумієте, що вже виснажені та знесилені. Головне, щоб ваш партнер не розгубився і вчасно перехопив у вас ініціативу щодо «пожартувати в ліжку».

Терези (24.09 – 23.10) Гороскоп на 23 березня для Терезів

Сьогодні не варто при занятті сексом керуватися будь-якими порадами та рекомендаціями. Хіба що вони будуть виходити від вашого партнера: йому явно видніше, як краще його пестити, щоб швидше досягти бажаного результату. Нехай його думка буде єдино авторитетною для вас!

Скорпіон (24.10 – 22.11) Гороскоп на 23 березня для Скорпіонів 

Сьогодні для того, щоб ситуація в ліжку розвивалася динамічніше, можете прихопити туди щось таке. Хоча б шарфик, яким можна зв'язати руки ненаглядного, якщо щось не так робитиме. Хоча ні, краще зав'яжіть йому очі – тимчасова сліпота посилить його здатність до дотику. Потім поміняєтесь місцями.

Стрілець (23.11 – 21.12) Гороскоп на 23 березня для Стрільців

Сьогодні ваша душа вимагатиме блиску і не менше. Тож замість повсякденного телевізора після вечері вирушайте на прогулянку, а краще на танці. Ну а там, під ритми улюбленої вами музики прийде повномасштабне сексуальне бажання, і задовольнити його захочеться якось по-особливому.

Козоріг (22.12 – 20.01) Гороскоп на 23 березня для Козорогів

Цього дня варто затіяти еротичну гру, головним героєм якої виступить мандарин! Годуйте вашого партнера часточками, обмазуйте його мандариновим соком, ретельно і еротично зчищайте з чудового фрукта шкірку... Все це може дуже вас порушити!

Водолій (21.01 – 18.02) Гороскоп на 23 березня для Водоліїв

Ваш емоційний стан сьогодні надаватиме особливої урочистості відносинам з партнером, тому і секс буде обставлений по-особливому. Надягніть гарне плаття, щоб потім красиво його зняти. Засвітіть свічки, а вечерю запийте вином. Можливо, за допомогою таких нехитрих натяків партнер зрозуміє ваш настрій і зробить усе, що потрібно.

Риби (19.02 – 20.03) Гороскоп на 23 березня для Риб

Вам доведеться зізнатися собі, що гастрономічні задоволення сьогодні здаються більш привабливими, ніж еротичні. Вдала «прогулянка» магазинами також принесе більше задоволення, ніж близькість сексуального характеру.


Переглядів: 2310
Поширень: 1

Останні новини