Як вибрати хороший кондиціонер?

Кондиціонери є невіддільною частиною життя багатьох людей, особливо у літній період. Існує безліч виробників кондиціонерів на ринку, і якщо ви шукаєте дійсно якісний варіант, зверніть увагу на бренд Toshiba. Фахівці інтернет-магазину Stylus розповідають, як вибрати ідеальний кондиціонер Тошиба для вашого будинку чи офісу.

Вибираємо кондиціонер Toshiba: на що звернути увагу

Вибір гарного кондиціонера Toshiba залежить від кількох факторів, включаючи розмір приміщення, тип кондиціонера та додаткові функції:

    Розмір приміщення. Перед вибором кондиціонера необхідно визначити площу приміщення, яке потрібно охолодити або обігріти. Для цього необхідно помножити довжину на ширину кімнати. Далі потрібно вибрати кондиціонер, який підходить для конкретної площі приміщення. Для маленьких кімнат можна обрати кондиціонер потужністю від 1,5 до 2,5 кВт, для великих приміщень можна вибрати кондиціонери потужністю від 2,5 до 7 кВт.

    Тип кондиціонера. Тип повинен відповідати вашим потребам. Якщо ви шукаєте кондиціонер для охолодження приміщення, краще вибрати спліт-систему. Якщо ви шукаєте універсальний кондиціонер, який може як охолоджувати, так і обігрівати, то краще вибрати кондиціонер зі зворотним циклом.

    Бюджет. Ціна кондиціонера Toshiba залежить від його можливостей та функцій. Встановіть для себе оптимальний бюджет, який відповідає вашим очікуванням.

Додаткові функції

Бренд Toshiba пропонує різні додаткові функції для кондиціонерів: 

Тихий режим мінімізації рівня шуму під час роботи кондиціонера.

Режим Econom у якому мінімальне споживання енергії.

Фільтри повітря – для зменшення рівня забруднення повітря та забезпечення чистішої атмосфери у приміщенні.

Дистанційне керування за допомогою пульта або програми у смартфоні.

Функція «Самодіагностика» для швидкої діагностики та усунення проблем з кондиціонером.

ТОП популярних кондиціонерів Toshiba

Toshiba (RAS-13N4KVRG-UA/RAS-13N4AVRG-UA)

Високоефективний кондиціонер, який забезпечує потужне охолодження та обігрів у приміщенні площею до 25 квадратних метрів. Він оснащений інверторним компресором, який дозволяє регулювати потужність роботи та забезпечує більш точне встановлення температури. Також кондиціонер має функцію самодіагностики, що дозволяє виявляти та виправляти несправності, якщо такі виникнуть. Модель має безліч додаткових функцій, включаючи автоматичне регулювання повітряного потоку, функцію автоматичного відновлення після збою живлення та можливість керування через мобільний додаток.

Toshiba RAS-10N4KVRG-UA/RAS-10N4AVRG-UA

Кондиціонер є настінною спліт-системою, яка складається з внутрішнього і зовнішнього блоків. Він має охолодну потужність 2,5 кВт та обігрівальну потужність 3,2 кВт, що робить його ідеальним вибором для приміщень площею до 25 кв. м.

Кондиціонер оснащений інверторним компресором, що дозволяє регулювати потужність роботи та підтримувати задану температуру в кімнаті з високою точністю. Крім того, він має високу енергоефективність із класом енергоспоживання A++, що дозволяє економити електроенергію.

Toshiba RAS-B10J2KVG-UA/RAS-10J2AVG-UA

Стінна спліт-система для приміщень площею до 30 квадратних метрів. Клас енергоспоживання A++ гарантує високу ефективність та економію на електроенергії. Пристрій має автоматичний режим роботи, який підтримує задану температуру та вентиляцію, а також функцію самодіагностики, яка дозволяє швидко визначати та усувати несправності. Кондиціонер також підтримує функцію швидкого охолодження, що дозволяє швидко охолодити приміщення спекотним літом, безшумна робота дозволяє тихо користуватися кондиціонером у спальні або на роботі.

Готуйтесь до літнього сезону заздалегідь та купуйте хороший кондиціонер вже зараз! Великий асортимент та приємні ціни на вас чекають в інтернет-магазині Stylus.ua.


Переглядів: 1016
Поширень: 0

Останні новини