Інтимний гороскоп на сьогодні для всіх знаків зодіаку на 24 березня: кого чекає новий роман?

Що приготували зірки для українців та вінничан на 24 березня? Дізнайся у нашому інтимного гороскопі на 24 березня.

Овен (21.03 – 20.04) Гороскоп на 24 березня для Овнів

Навіть якщо вам здається, що цей вечір ви не переживете, якщо проведете його на самоті, кидатися в обійми першого зустрічного не варто. Випадковий секс лише посилить ваші проблеми. Тому навіть якщо сьогодні ви побудете з телевізором наодинці, не турбуйтеся. Скоро настануть такі часи, коли інші заздрять вашим любовним пригодам.

Телець (21.04 – 21.05) Гороскоп на 24 березня для Тельців

Тільцям небесні оракули рекомендують уважніше поставитися до питань гігієни та безпеки сексу. Вам краще не ризикувати сьогодні і уникати будь-яких вишукувань, на зразок статевого акту в автомобілі або в кабінці туалету. Втім, навіть безневинні забави на шкурі білого ведмедя теж виключені!

Близнюки (22.05 – 21.06) Гороскоп на 24 березня для Близнюків

У Близнюків відкривається сьогодні друге дихання, і вони здатні кохатися всю ніч безперервно - і навіть на світанку ще злегка «тріпкатися». Спробуйте не відкладати близькість на зовсім пізню ніч, а приступити до «оргії» незабаром після вечері. Тоді і сили будуть, і поспати трохи встигнете.

Рак (22.06 – 22.07) Гороскоп на 24 березня для Раків

Ракам сьогодні, напевно, сподобаються чоловіки, у яких всього багато – зростання, ваги, волосся і навіть – грошей! Щедрі чоловіки тому нині особливо насолоджують ваш погляд, дозволяючи не думати про хліб насущний і не турбуватися не лише за ніч, а й за завтрашній день.

Лев (23.07 – 21.08) Гороскоп на 24 березня для Левів

Вам та вашому партнеру так добре разом, що це вже погано. Такі дивні думки несподівано та без попередження відвідають вас сьогодні. Гоніть їх у шию. А партнера туди ж цілуйте, до того ж пристрасно. Не варто забувати народної мудрості: від добра добра не шукають.

Діва (22.08 – 23.09) Гороскоп на 24 березня для Дів

Цього дня з вами може статися випадковий секс із малознайомою, а то й зовсім не знайомою вам людиною. Будьте обережні і пам'ятайте, що на чільному місці стоїть ваша особиста безпека, а вже потім імідж та інтимні задоволення. Вони обов'язково будуть, якщо ваше життя і здоров'я виявляться поза небезпекою.

Терези (24.09 – 23.10) Гороскоп на 24 березня для Терезів

Не полінуйтеся сьогодні попрацювати над тим, щоб надати собі хвилюючий та привабливий вигляд. Добре, що в цьому вам з радістю допоможуть у будь-якому салоні краси. Не забудьте також одягнути свою саму звабну сукню. Зробивши все це для свого обранця, ви покращите не лише ваші сексуальні взаємини, а й інші аспекти життя.

Скорпіон (24.10 – 22.11) Гороскоп на 24 березня для Скорпіонів 

Сьогодні вам буде неспокійно під час любовних ігор, навіть якщо ваш партнер завжди був більш ніж надійний і жодного разу не підводив вас. Намагайтеся зробити все можливе для того, щоб не образити його своєю недовірою. А додатковий контроль за ситуацією у сексі ніколи не завадить.

Стрілець (23.11 – 21.12) Гороскоп на 24 березня для Стрільців

Якщо хтось вважає вас ідеальним коханцем для себе, це зовсім не означає, що вам обов'язково потрібно такою для цього ставати когось. Якщо ви не бачите себе поруч із цією людиною, простіше так їй відразу і сказати, не церемонячись і не шкодуючи його почуття. Він же ваші не пощадив...

Козоріг (22.12 – 20.01) Гороскоп на 24 березня для Козорогів

Звичайно, секс - це те, від чого важко відмовити, та й рідко хтось скаржиться на надлишок сексу свого життя. Але якщо ви терміново не зменшите темп своєї сексуальної активності, то ваш партнер просто не витримає чергового марафону. Тоді вам доведеться вдатися до медичної допомоги, і перенести набагато тривалішу утримання.

Водолій (21.01 – 18.02) Гороскоп на 24 березня для Водоліїв

Сьогодні на сексуальні подвиги вас може спровокувати найнесподіваніші явища. Наприклад, дивлячись «У світі тварин», ви можете знайти сцени спарювання молюсків дуже пікантними. Так що весь день не відпускайте партнера, щоб якщо що, то відразу.

Риби (19.02 – 20.03) Гороскоп на 24 березня для Риб

Сьогодні вам як ніколи не вистачатиме ласки та ніжності, так що якщо хочете відновити свою рівновагу, постарайтеся поводитися так, щоб у когось виникло бажання подарувати вам ці самі ласку та ніжність. Для цього можна першою сказати ненаглядній парі компліментів або виглядати підкреслено добре.


Переглядів: 1973
Поширень: 1

Останні новини