Інтимний гороскоп для всіх знаків зодіаку на 25 березня

Що приготували зірки для українців та вінничан на 25 березня? Дізнайся у нашому інтимного гороскопі на 25 березня.

Овен (21.03 – 20.04) Гороскоп на 25 березня для Овнів

Ваша привабливість сьогодні буде вищою за всілякі похвали! День складеться досить вдало і вечір ви захочете присвятити один одному. Перешкод для вас ніяких не передбачається, якщо тільки сусіди згори в несподіваний момент не захочуть влаштувати всесвітній потоп. Втім, не завадить і це все одно лаятись з ними вже завтра.

Телець (21.04 – 21.05) Гороскоп на 25 березня для Тельців

Сьогодні зірки радять вам не роздягати партнера повністю, та й на собі якийсь предмет одягу краще було б залишити. Так і більш збуджуюче буде, і менш холодно, що в теперішній майже зимовий час є важливим фактором, що також сприяє збудженню.

Близнюки (22.05 – 21.06) Гороскоп на 25 березня для Близнюків

Сьогодні у вашу постіль потрапить партнер не такий досвідчений, як вам хотілося б, у зв'язку із чим можуть бути деякі проблеми. Через першу невдачу не варто відразу ж кидати всю справу, дайте ще один шанс, адже всі мають право на помилку. Краще покажіть йому, як правильно робити.

Рак (22.06 – 22.07) Гороскоп на 25 березня для Раків

Сьогодні ваш партнер буде в ліжку загалом хороший, але ви точно знатимете, що він «працює» не на повну силу, і навіть не впівсили - набагато менше. Можливо, він втомився, а можливо, йому нецікаво те, що відбувається між вами. Але у вашій компетенції змусити його бути справжнім гігантом.

Лев (23.07 – 21.08) Гороскоп на 25 березня для Левів

Сьогодні вас вкрай не влаштує та ситуація, в якій вашого партнера потягне на інтим. Швидше за все, це буде щось брутальне. Якщо ви дуже хочете догодити ненаглядному, можете заплющити очі і абстрагуватися. Якщо ж ні, то постарайтеся потягнути його в якусь більш сприятливу обстановку.

Діва (22.08 – 23.09) Гороскоп на 25 березня для Дів

День сприятливий для створення нових знайомств і переривання непотрібних зв'язків. Може, молодик, що бентежиться, виявиться набагато темпераментнішим, ніж загальновизнаний мачо, після відходу якого можна недорахуватися кількох купюр у гаманці.

Терези (24.09 – 23.10) Гороскоп на 25 березня для Терезів

Пам'ятаючи про свої минулі невдачі в ліжку, ви, самі того не бажаючи, можете образити сьогодні дуже дорогу вам людину, відмовившись від того чи іншого виду ласок. Постарайтеся сьогодні зовсім не вимовляти слово «ні» - адже приємніше замінити його на «так, так, так!..» До того ж, ви завжди можете будь-якої миті «змінити платівку». І замість «ріжучого вам слух» «диско» поставити чарівне «танго».

Скорпіон (24.10 – 22.11) Гороскоп на 25 березня для Скорпіонів 

Вам сьогодні хочеться, щоб вас почитали і майже обожнювали як кінодіву чи імениту співачку. Іноді ви можете собі дозволити і таку примху. Якщо ваш коханий віднесеться до нього з розумінням, то вашої подяки не буде межі.

Стрілець (23.11 – 21.12) Гороскоп на 25 березня для Стрільців

Сьогодні зірки категорично не рекомендують вам будь-куди поспішати. Поспішаючи події, ви не тільки не наближаєте бажаного сексуального задоволення, але й робите його практично недоступним. Отримуйте еротичну насолоду від кожної нової ласки – не розчаруєтеся.

Козоріг (22.12 – 20.01) Гороскоп на 25 березня для Козорогів

Не виключено, що сьогодні вас дуже здивують своєю нескромною пропозицією ті особи, від кого ви найменше цього очікували. Будьте готові до всіляких несподіванок та еротичних провокацій, і про всяк випадок захопіть із собою зубну щітку, зміну білизни та косметику…

Водолій (21.01 – 18.02) Гороскоп на 25 березня для Водоліїв

Час гратиме проти Водоліїв. Воно виявиться вашим найлютішим ворогом, який не дасть насолодитися сексом і всіма задоволеннями, що отримуються від любовних ігор. Може, варто стати на якийсь час класичним щасливим і годинника не спостерігати? Викинути їх або забути десь...

Риби (19.02 – 20.03) Гороскоп на 25 березня для Риб

Все, що потрібно сьогодні Рибам - це вибрати хвилинку-другу і уявити себе солодкою і соковитою грушею, що витікає від власної стиглості. От і все! Ну хіба що можете ще про це шепнути вашому бой-френду, щоб той теж зміг спробувати вас на смак.


Переглядів: 1169
Поширень: 0

Останні новини