За якими критеріями не рекомендується вибирати БК

Ставки на спорт – відмінний спосіб випробувати свій успіх, перевірити аналітичні здібності та заробити велику суму грошей за короткий проміжок часу або просто розважитися, весело провести час. Важливо вибрати надійного букмекера. Для цього розроблено спеціальний сайт-оглядач AFSCkyiv.com. Тут представлені перевірені БК, які працюють на законних підставах.

Не важливо, яку мету має гравець, розважитися чи отримати виграш, рекомендується вибирати надійного букмекера. Не всі контори є надійними та виводять виграші гравців. Гроші беттера можуть зникати з рахунку, а виграші не виводитися. Перед вибором БК рекомендується ознайомитися з помилками, які роблять користувачі.

Черговість у пошуку

Всі надійні компанії вкладають велику кількість грошей у рекламу та боротьбу за влучення в ТОП пошуку. Так звані Чорні букмекери теж використовують різні способи просування і часто потрапляють в перші ряди пошукових систем. Ці букмекерські контори не є безпечними, тому не варто довіряти їм гроші.

Якщо беттер вибирає надійного букмекера, рекомендується звернутися до сайту AFSCkyiv.com, де зібрані всі перевірені контори. Прочитавши детальну інформацію та відгуки про букмекера, ви дізнаєтесь про всі переваги та недоліки. На сайті представлені лише перевірені компанії. Багато букмекерів не займають перші позиції в пошуку.

Інформаційний шум

Будь-яка компанія намагається зайняти всі рекламні місця, як в офлайн просторі, так і в онлайн. Якщо вам часто трапляється реклама однієї контори, це зовсім не означає, що цей букмекер є надійним і йому можна довіряти свої гроші. Часта ситуація, коли шахрайські букмекерські контори вливають величезні бюджети в рекламні кампанії, створюючи цим бренд чесної БК. Перед тим, як робити ставки, обов'язково пошукайте інформацію про цю контору в інтернеті. Найкращим варіантом буде прочитати відгуки на різних ресурсах. Це дозволить зробити об'єктивну оцінку.

Деякі букмекерські контори займаються розсилкою спам. Вони розсилають листи на електронні поштові скриньки, з повідомленням про проведення унікальних акцій, наявність знижок та великих бонусів. Подібним займаються майданчики із поганою репутацією. Будь-яка надійна БК не потребує рекламування через спам.

Найвигідніші пропозиції

Надто щедрі бонуси повинні вас насторожити, адже такі пропозиції надходять лише від шахраїв. Усі надійні букмекери пропонують адекватні подарунки. Привабливі шахрайські пропозиції можуть містити кілька подарунків:

Великі вітальні бонуси. Велике повернення комісії. Безкоштовні прогнози із гарантованим результатом після поповнення рахунку.

Будь-які прогнози, як платні, і безкоштовні, мають рекомендаційний характер. Всі професійні каппери не переконуватимуть вас у тому, що прогноз дасть гарантований результат. Прогноз — це припущення професійного дослідника з урахуванням його досвіду.

Занадто хороша репутація БК

При виборі букмекерської контори, спираючись на відгуки, варто дивитися на співвідношення позитивних та негативних коментарів, особливо про нову компанію. Якщо про нового букмекера відгуки в інтернеті тільки позитивні, гравцю варто подумати.

Якщо ви вибираєте букмекерську контору за відгуками, рекомендується звернути увагу на ті компанії, які мають як позитивні, так негативні відгуки користувачів. Важливо зрозуміти їхній зміст, що вони написані реальними гравцями майданчика, а не яскраві, хвалебні відгуки по всіх пунктах. Ідеальних компаній немає, завжди є невеликі недоліки.

Як вибрати букмекера

Якщо ви новачок, рекомендується вибрати кілька надійних компаній і у всіх зробити кілька невеликих ставок, щоб вивести кошти. Пройдіть повний цикл, від реєстрації до виведення виграшу, і ви зрозумієте, підходить вам ця контора чи ні.

Переглядів: 1668
Поширень: 0

Останні новини