На Вінниччині в лісі знайшли тіло жінки: чоловік пів року вдавав, що вона його покинула

У березні на Вінниччині біля населеного пункту Рахни Лісові виявили тіло 42-річної жінки. Її вбив співмешканець у жовтні 2022 року, завіз до лісу та закопав, а потім пів року розповідав усім, що вона його покинула.

Про обставини цього злочину повідомляє ГУНП у Вінницькій області. Одразу після страшної знахідки правоохоронці почали розслідування. Допитали всіх, хто бачив жінку живою востаннє, встановили коло її контактів. Судмедекспертиза показала, що жінку задушили. 

Під підозру поліції потрапив її 42-річний співмешканець. Той все заперечував, пояснюючи що жінка восени пішла від нього. Плутанина у його свідченнях викликала чимало запитань.  

Врешті-решт, представники правоохоронних органів змогли довести причетність фігуранта до вбивства. На території його домоволодіння знайшли лопату, якою він закопав тіло. Відшукали також інші речові докази. 

Повідомляють, що вбивство сталося під час застільної суперечки. Чоловік побив співмешканку та почав душити. Тіло потерпілої він серед ночі на велосипеді завіз у ліс, там закопав.

Наразі фігуранта тримають під вартою, йому інкримінують умисне вбивство. Наступні 15 років він може провести за ґратами.

Фото та відео: Національна поліція Вінницької області


Теги: кримінал

Переглядів: 2669
Поширень: 6

Останні новини