Тренди взуття весни 2023 року, які носитимуть всі цього року

Зі зміною сезонів приходить бажання носити нові речі. Влітку – легкі сарафани та модні купальники. Армійські черевики та пальто – найкращі атрибути за перших ознак осені. Весною легкі куртки та мокасини – те, про що всі мріють після комплекту пуховиків та зимових сноубутсів.

Для тих, хто стежить за трендами, найкращі тенденції взуття весни 2023 виявляться шикарними:

Якщо ви не можете насититися модою 2000 року, мінімалістичні силуети, у тому числі мюлі з широким відкритим носком, готові домінувати. На зміну теплим черевикам на рифленій підошві приходять зручні форми, такі як туфлі на плоскій підошві, танкетці та блочному підборі. Ми спостерігаємо химерні дизайни, наприклад сандалі в стилі рибалки, і чудове повернення насичених кольорів. Купити сандалі жіночі різноманітних силуетів та відтінків ви можете в інтернет-магазині «Міратон».

Але не хвилюйтеся: платформи, Мері Джейн та масивні лофери можна зберегти у своєму гардеробі для наступного сезону, як і чудові балетки, хоч і з більш буквальним прочитанням у вигляді пуантів. Пропонуємо разом подивитися на взуття, яке стане культовим наступного сезону.

Комфорт у всьому

Епоха зручного взуття далека від завершення, що довели весняні подіуми. Чи то взуття на плоскій підошві, танкетка чи товсті підбори, мода пропонує вдосконалені образи, які підійдуть для будь-якої естетики: від бунтарської до жіночної або готової до відпустки.

Атласні текстури

Популярне хутряне оздоблення змінюється атласом. Приготуйтеся до сабо, туфлів-човників,шльопанців і чобіт всіх кольорів з благородним блиском, що доводить елегантну і сучасну привабливість атласної тканини.

Акценти 2000-х

Дизайнери продовжують випускати ностальгічні хіти, такі як мюлі з відкритим носком, від версій з kitten heels і блочним каблуком, що підходять для офісу, до карколомних моделей, призначених для урочистих заходів та особливих випадків.

Кумедна геометрія

Шпильки безроздільно зайняли наші серця. Тим не менш, інші моделі демонструють не менш актуальний погляд: скошені підбори, геометричні танкетки та пухирчасті платформи дозволять по-новому стилізувати звичні образи.

Оновлені Мері Джейн

Останнім часом традиційні ретро-туфлі з ремінцем на щиколотці набули культового статусу, і образ буде актуальним цієї весни. Але, звичайно, дизайнери не зупиняються на досягнутому і демонструють часом несподівані версії: твідові, гібридні та з шипами у стилі гранж. До речі, багато хто пропонує носити це взуття зі шкарпетками.

Зухвалі мотиви

Бунтарський акорд торкнувся багатьох осінніх колекцій, і ця атмосфера зберігається до весни. Лаковані туфлі на запаморочливій платформі з ремінцями божественні у поєднанні зі святковим міні, але лофери з масивними ланцюгами – не менш стильне доповнення до суконь та спідниць всіх видів.

Балетки

Балетки кидають виклик трендам у безлічі виражень. І все ж більшість дизайнерів взяли приклад із уніформи прима-балерини, представивши атласні силуети, плоскі підошви, ремінці у вигляді стрічок, фіксатори на резинці та квадратний мис а-ля пуанти.

Невагомі босоніжки

Як і балетки, мінімалістичні сандалі ніколи не виходять із моди. Так що оновіть свій асортимент весною 2023 року, взявши за основу подіумні образи з ультратонкими, практично невидимими ремінцями на низькому ходу.

Сандалі рибалки

Тенденція зберігається кілька останніх сезонів. Проте весна 2023 року відкриває нову еру сандаль для рибалки: від гладких та мінімалістичних варіантів до сміливих версій. Доречні металеві пряжки, графічні накладки, великі блискучі прикраси та багато іншого.


Переглядів: 2238
Поширень: 2

Останні новини