Мешканців Вінницько-Хутірського округу 1 квітня запрошують долучитися до екоініціативи

Несприятливі погодні умови внесли корективи у графік проведення екологічної ініціативи «За чисте довкілля». Останні весняні толоки за місцем проживання на території Вінницько-Хутірського старостинського округу відбудуться в один день – 1 квітня. 

Про це повідомляється на офіційній сторінці округу. Мешканців Вінницьких Хуторів, Писарівки та Щіток запрошують долучитися до екоініціативи та подбати про чистоту довкілля в своєму населеному пункті.

Прибирання відбуватиметься біля ставків на таких локаціях:

Вінницькі Хутори

«Алея-перехід» поблизу дитячої школи мистецтв по вулиці Сагайдачного; Став «Багацький» по вулиці Незалежності; Ставки «Новий» та «Кулик» по вулиці Покровська (Ватутіна); Стадіон по вулиці Матієнко.

Писарівка

Став «Млинський» по вулиці Покровська.

Щітки

Став «Попівський» по вулиці Богдана Хмельницького.

Збір на всіх локаціях в суботу, о 10:00. Учасників забезпечать рукавичками та пакетами.

Нагадаємо, щорічна акція «За чисте довкілля» проводиться з ініціативи Вінницького міського голови Сергія Моргунова. На весняну толоку виходять громадські огранізації, студенти, депутати, представники комунальних служб та усі небайдужі мешканці Вінницької МТГ. Наприкінці березня у Вінниці прибирали поблизу Південного Бугу та малих річок, а також у зелених зонах міста. 


 


Переглядів: 1360
Поширень: 0

Останні новини