Служив громаді 28 років: Сергій Чорнолуцький отримав Почесну відзнаку міського голови

У четвер, 30 березня, під час засідання виконкому Вінницької міської ради очільник громади Сергій Моргунов разом з секретарем міської ради Павлом Яблонським вручили Почесну відзнаку міського голови виконуючому обов'язки керуючого справами виконкому Сергію Чорнолуцькому. 

Його відзначили за сумлінну працю, відданість територіальній громаді Вінниці, порядність та професіоналізм. Після цього колеги провели Сергія Григоровича на заслужений відпочинок.

Все життя Сергій Чорнолуцький працював для громади. За майже тридцять років служби він має багато учнів. Вони гідно продовжують виконувати його настанови щодо порядності, людяності та професіоналізму, працюючи в місцевому самоврядуванні. Зазвичай служба в органах місцевого самоврядування виснажує, але сила характеру Сергія Григоровича дозволила йому пропрацювати майже три десятиліття в цій сфері.

На початку засідання міський голова Вінниці Сергій Моргунов від імені громади, депутатського корпусу, виконавчого комітету подякував Сергію Чорнолуцькому за професіоналізм та людяність.

«28 років та 15 днів. Дякую за ваш неоціненний внесок в роботу органів місцевого самоврядування. Ви стали наставником для багатьох своїх учнів, які перейняли ваш досвід. Я пам’ятаю, як ми познайомились з вами у 2002 році. Ви завжди надавали корисну інформацію та допомогу у вирішені різноманітних завдань та працювали на повну силу», – зазначив Сергій Моргунов.

Також до усіх присутніх зі словами вдячності звернувся Сергій Чорнолуцький та подякував міському голові та усій команді Вінницької міської ради.

«Дякую за співпрацю усій команді Вінницької міської ради, дякую за усе, що ми разом зробили для розвитку нашої громади», – сказав Сергій Чорнолуцький.

Надалі Сергій Чорнолуцький залишається в статусі радника міського голови.

Фото: Вінницька міська рада


Переглядів: 2436
Поширень: 0

Останні новини