У Вінниці планують зробити капремонт систем електропостачання в п’яти багатоповерхівках 

У Вінниці оновлюють застарілі системи електропостачання. Як повідомляє Вінницька міська рада, цього року планують зробити капремонт систем електропостачання та електрощитових у п’яти багатоквартирних будинках. 

З них, в чотирьох будинках ремонтні роботи здійснюватимуться на умовах співфінансування з міською радою, а в одному - в рамках першого безкоштовного капремонту для ОСББ.

“Зокрема, коштом міського бюджету ремонтні роботи проводились в будинку по Замостянській, 30. Ремонтні роботи тут уже завершені. По цьому об'єкту в рамках капремонту проводились заходи з енергоощадження, в тому числі встановили світлодіодне освітлення, завдяки чому мешканці зможуть зменшити витрати на оплату освітлення в місцях загального користування”, - розповів директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. 

За словами очільника департаменту, перелік робіт по кожному будинку індивідуальний та залежить від потреби. Відтак, якщо в одному будинку можуть проводитися роботи з енергозбереження, в іншому - потрібно в першу чергу вжити заходів на стабілізацію навантаження та недопущення виникнення аварійних ситуацій: пов'язаних як з перепадами напруги так, і зростанням навантаженням на мережу, зокрема, у зв'язку з використанням великої кількості побутової електронної техніки.

Наразі ремонтні роботи також завершуються в будинку за адресою вулиця Антонова, 28. Щодо решти будинків, то капітальні ремонти тут розпочнуться згодом. На даний час ці будинки знаходяться на різних етапах підготовки.


Переглядів: 1429
Поширень: 0

Останні новини