У Вінниці підопічних міського Терцентру навчають виготовляти весняні композиції

У Вінниці підопічні міського територіального центру соціального обслуговування навчали виготовляти весняні квіткові композиції. Створити “Цвіт магнолії” вінничан та переселенців похилого віку навчала майстриня Ніна Скворцова.

Фахівчиня міського територіального центру соціального обслуговування Ніна Скворцова провела майстер–клас з виготовлення виробів з фоамірану власноруч для початківців. Як розповіла Ніна Скворцова, фоаміран – це синтетичний матеріал, він мʼякий і створений зокрема для рукоділля. Матеріал має свої особливості, котрі потрібно враховувати під час виготовлення виробів. 

До творчої діяльності долучилися вінничани та переселенці, які відвідують Терцентр. Разом вони виготовляли весняну композицію “Цвіт магнолії”.

Минулого року на початку вересня у Терцентрі відновили роботу різні гуртки для пенсіонерів. Вінничани похилого віку безкоштовно вивчають іноземні мови, займаються спортом та рукоділлям, відвідують літературний гурток тощо.

Більше інформації щодо гуртків та можливості реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.


Переглядів: 809
Поширень: 0

Останні новини