Вінничани привезли сім призових місць із вокального конкурсу «Сонце За music time»

Юні таланти з Вінниці нещодавно повернулися до дому з VIII Всеукраїнського креативного проєкту «Сонце За music time», де виграли сім призів, включаючи Гран-прі.

Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» ЗК «Міський Палац мистецтв» та концертно-навчального комплексу ПриватКонцерт продемонстрували свої вокальні здібності під час дводенного конкурсу в Києві. Учасниками проєкту були виконавці віком від 5 до 25 років із різних куточків України.

Віра Майборода, художня керівниця зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» ЗК «Міський Палац мистецтв», зазначила, що конкуренція була досить високою, але її учні продемонстрували високий рівень майстерності.

Так, восьмирічна Злата Солоненко отримала Гран-прі проєкту.

«Злата вразила всіх своїм потужним виступом. За всю історію проєкту, це вперше, коли Гран-прі отримує учасник із найменших категорій», – каже Віра Майборода.

Максим Вовковинський (10 років), Єлизавета Соколовська (11 років) та Єлизавета Кирилюк (14 років) стали переможцями у своїх вікових категоріях, тоді як Дарина Гаргаун (15 років), Дарина Коляда (13 років) та Анна Мельничук (9 років) посіли другі сходинки п'єдесталу.

«Пишаюсь нашими успіхами. Багаторічна праця учня і педагога вкладена у кожну перемогу. Бажаю своїм учням ще більших успіхів і щасливого мирного життя. І величезна вдячність воїнам ЗСУ за можливість у такий надскладний час для всієї країни мати змогу продовжувати розвивати, навчати та виховувати наших дітей! Слава Україні! Слава ЗСУ!», – говорить співачка, композитор та викладачка Віра Майборода.


Теги: Культура

Переглядів: 1822
Поширень: 1

Останні новини