За два тижні толоки у Вінницько-Хутірському окрузі прибрали 30 локацій

У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі підбили підсумки весняного прибирання. За два тижні в окрузі пройшло 28 толок.

За словами старости округу Владислава Кривешка, за цей час в рамках ініціативи «За чисте довкілля» жителі Вінницьких Хуторів, Писарівки та Щіток прибрали понад 30 майданчиків, публічних просторів, зон рекреації та берегових смуг.

«Приємно, що до акції долучилось дуже багато людей, на прибирання вийшли працівники освітніх та комунальних закладів, громадських та релігійних організацій, та усі небайдужі», — сказав Владислав Кривешко. 

Під час толок збирали не тільки скло та пластик, а також, автомобільні шини, будівельні відходи, опале гілля та листя тощо. Загалом, за словами Владислава Кривешка, щоб вивезти зібране за два тижні сміття знадобилося три сміттєвози, а це практично 110 кубометрів.

Організаційну допомогу для проведення толоки надав депутат міськради Дмитро Науменко.

«Я не міг стояти осторонь, тим більше, що це мій виборчий округ,– розповів Дмитро Науменко. – Перша толока відбулась ще 14 березня, ми розпочали прибирання з дачних масивів, потім вже були локації по Вінницьких Хуторах, а також в Писарівці та Щітках».

Він зазначив, що акція справді стала масовою, і до неї долучилось багато людей. 



Переглядів: 1406
Поширень: 0

Останні новини