Назавжди в строю: дев’ятьох спецпризначенців КОРДу з Вінниччини нагороджено посмертно

У Вінниці орденами «За мужність» ІІ та ІІІ ступеня посмертно нагородили дев’ятьох бійців спецпідрозділу «КОРД», які загинули 22 травня 2022 року під час ракетного обстрілу у Запорізькій області. 

Їх відзначили за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі поліцейського, сумлінне та бездоганне служіння. 

Нагороду орден «За мужність» ІІ ступеня – капітана поліції Віталія Олійника – отримали дружина Алла та мати загиблого бійця Людмила Павлівна.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня – полковника поліції Михайла Зайцева – отримали його дружина Юлія та батьки Олександр Олександрович і Євдокія Василівна.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня – підполковника поліції Ігоря Подзігуна – отримала дружина Тетяна та мати Марія Іванівна.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня – майора поліції Дмитра Клименка – отримали його дружина Аліса та батьки Сергій Петрович і Віолетта Федорівна.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня – майора поліції Богдана Щербаня – отримали його батьки Олексій Михайлович і Надія Іванівна та сестра Оксана.

Нагороду орден «За мужність» ІІІ ступеня – капітана поліції Віталія Антощука – отримали його дружина Юлія та батьки Геннадій Всеволодович і Надія Григорівна.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня – капітана поліції Богдана Булеги – отримали його дружина Оксана та батьки Микола Васильович і Зоя Миколаївна.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня – старшого лейтенанта поліції Ігоря Бондарчука – отримали його дружина Карина та батьки Анатолій Іванович і Галина Василівна.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня – старшого лейтенанта поліції Артура Турляка – отримали його дружина Катерина, мати Оксана Миколаївна та брат Ярослав.

«Загибель колег – це непоправна втрата для усієї поліції Вінниччини. Вони робили все для безпеки українців. Боляче втрачати героїв. Хоробрих, сміливих, сильних. Вірних собі і державі», - зазначають у ГУНП у Вінницькій області.

Вічна пам'ять та вічна слава Героям.


Переглядів: 1572
Поширень: 3

Останні новини