Купольний стакан найкращий вибір для холодних напоїв

Швидкий ритм життя в світі не дає людині іноді ні хвилини вільного часу. Прийом їжі та вживання напоїв часто здійснюються на бігу, і в цьому випадку чудовим помічником стане пластиковий стакан з кришкою. Така форма тари не дасть вмісту пролитися одяг при ходьбі. Купольні стакани, як різновид звичайних, найчастіше застосовують для різних холодних напоїв, тому є свої причини.

Особливості купольних стаканів

Досить великі та відомі на весь світ мережі швидкого харчування вже давно перейшли на пластикові стакани з купольною кришкою, тому є багато причин. Безперечною перевагою такого виробу є презентабельний зовнішній вигляд. Стильне і незабутнє оформлення точно припаде до смаку цінителям естетики. Такі прозорі склянки дають змогу розглянути весь вміст напою. Будь це яскравий смузі з малиною та полуницею або звичайний сік – виглядатимуть вони набагато краще. Це ж стосується й такого досить популярного напою, як мохіто. Купольна склянка , де у верхній частині можна буде побачити акуратне і красиве листя м'яти, набагато краще виглядає, ніж звичайною з плоскою кришкою.

Ще однією характерною особливістю такого пластикового стакану з кришкою є її невелика вага. Це досить важливий чинник. Людині не захочеться тягти важку склянку, а такий тип не тільки зручно поміщається в руки, а й не заважає її своїм тягарем.

Надійність матеріалу – ще один позитивний момент. Найчастіше такі типи стаканів виробляють із придатних взаємодії з продуктами харчування матеріалів. Наша компанія Optipak виготовляє такі вироби із поліпропілену або ПЕТ. Такі матеріали не виділяють жодних шкідливих для людини речовин, які витримують різні температури. Вироби виходять міцними, майже неможливо розбити чи деформувати.

Різновиди пластикових стаканів з купольною кришкою

Зовнішній вигляд і розміри залежать від продукції, яка зберігатиметься і продаватиметься. Можна поділити пластикові стакани з таким типом кришки на три види, залежно від обсягу:

500 мл; 420 мл; 300 мл; 200мл. та менше.

Перший найкраще підходить для різноманітних холодних напоїв та коктейлів. Отвір зверху дозволяє вставити в склянку трубочку і пити на ходу, не боячись пролити вміст. Другий і третій варіант найчастіше використовують для фасування та продажу салатів, горіхів та ягід. Останній - незамінний для акуратних десертів, що дозволить покупцям відразу ж бачити продукт таким, яким він є насправді і легко донести його додому.

Фірма Optipak також надає унікальну можливість нанести на виріб логотип, слоган або гравіювання. Це дасть зробити бренд більш незабутнім, сприяє його просуванню на ринку, створить додаткову рекламу. Таку склянку відвідувачі вже точно не переплутають із іншим.

Особливості замовлення та отримання готової продукції від компанії Optipak

На нашому сайті можна відразу зробити замовлення, повідомивши всю необхідну інформацію. Також є можливість зв'язатися з нашими працівниками, зателефонувавши за вказаним номером телефону. В асортименті представлено безліч різних купольних склянок різних розмірів. Замовити товар можна лише оптом. Мінімальна кількість – одна шухляда, в якій знаходиться 1000 склянок. Є безліч варіантів доставки, адже ми співпрацюємо з усіма компаніями-перевізниками. Скориставшись послугами Нової Пошти, Гюнсел, Інтайм та Нічного експресу, покупці отримають товар за один-два дні.

Збереження вантажу гарантовано та застраховано. Компанії Автолюкс, Делівері, Міст Експрес, САТ, Укрпошта оформлюють замовлення того ж дня або наступного дня. Термін доставки складає 72 години, залежно від віддаленості. Оплата провадиться готівкою або переказом за реквізитами.


Переглядів: 1437
Поширень: 0

Останні новини