На Вінниччині підприємець збудував мотель на чужій ділянці

На Вінниччині, в місті Бершадь було зафіксовано несанкціоноване будівництво мотелю. Про це повідомили у Вінницькій обласні прокуратурі.  

Зазначають, що із порушенням законодавства на земельній ділянці збудували мотель. Після цього підприємець в судовому порядку набув права власності на цей об’єкт. 

У прокуратурі стверджують, що при цьому він не надав документів, які підтверджують право користування ділянкою, а також висновків щодо санітарних, архітектурних, протипожежних, екологічних та інших норм. До того ж, він від компетентних органів отримав відмову на реєстрацією спірного майна, але не надав цю інформацію в суді.

Відтак, Вінницька обласна прокуратура оскаржила рішення Бершадського райсуду. Справу розглянув Вінницький апеляційний суд, задовольнивши скаргу прокуратури, попереднє рішення було скасовано

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури також зауважує, що отримання права власності на самовільно зведений мотель могло стати підставою для подальшого присвоєння земельної ділянки та вибуття її з комунальної власності.


Переглядів: 1510
Поширень: 1

Останні новини