Напередодні Великодня підопічні міського Терцентру отримали гуманітарну допомогу

У Вінниці ще 50 підопічних Терцентру отримали гуманітарну допомогу від благодійників. За домовленістю із департаментом соціальної політики міської ради продуктові набори вінничанам похилого віку надав єврейський центр «Хесед-Емуна».

До гуманітарного набору увійшли продукти першої необхідності: крупи, макарони, сіль, цукор, олія, борошно, консервація та інше. Усю допомогу соціальні працівники рознесли по домівках людей похилого віку, які стоять на обліку у міському Терцентрі і отримують соціальні послуги.

Директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова подякувала благодлійникам «Хесед-Емуна» за надану допомогу і залученість у життя громади.

«Дуже приємно жити та працювати з людьми, які вболівають за благополуччя та здоров’я людей похилого віку. Надаючи допомогу стареньким – ми даємо не їм просто щось матеріальне, ми даруємо їм радість та надію», – говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Нагадаємо, 13 квітня одинокі вінничанам похилого віку, які перебувають на обліку у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування – отримали гуманітарну допомогу. Загалом 100 осіб, яким 70+ років отримали продуктові набори від релігійної місії «Карітас-спес-Вінниця» у співпраці з міським Терцентром.

Фото: Вінницька міська рада



Переглядів: 1378
Поширень: 0

Останні новини