У Вінниці організовують «живий коридор», щоб віддати шану загиблому Герою Денису Бабію

21 квітня 2023 року під час бойового завдання по Бахмутському напрямку загинув офіцер 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Денис Бабій (позивний «Трейн»). Про це повідомила прес-служба ФК "Нива" Вінниця.

Дениса Бабія привезуть до Вінниці 25 квітня, у вівторок, зі сторони Києва. Всі вінничани можуть долучитися до «живого коридору» загиблому Герою, віддати шану захиснику України. Церемонія відбудеться, починаючи із 10-ї години, від «Водоканалу» до залізничного вокзалу.

З 16 років Денис Бабій - у націоналістичному русі. Воював з першого дня повномасштабної війни проти рф. У лавах ТРО «Азов-Київ» він сформував 3-ю роту, на чолі якої обороняв столицю, приймав участь у спробі деблокади Маріуполя та успішно контратакував ворога на Запоріжжі та Донеччині. Мав звання молодшого лейтенанта.

До війни Денис Бабій був активним учасником фанатського руху ультрас вінницької «Ниви». А також - одним із лідерів вінницької громадської організації «Центурія», яка входить до «Азовського» руху. Друзі характеризують Дениса Бабія, як відданого патріота, надійного друга, люблячого чоловіка і сина. Зразковий командир, сміливий воїн і вмілий організатор.

Вічна пам’ять Герою! Приносимо співчуття рідним і близьким загиблого.

Допомогти родині Дениса можна за посиланням.


Теги: війна

Переглядів: 1777
Поширень: 1

Останні новини