Екологічні, економічні, пригодницькі та фантастичні: у Вінниці відбулися настільні ігротеки вихідного дня

Зовсім нещодавно підлітки доєднались до заходу, який відбувся у креативному просторі Вінниці "Level 80". Організаторами заходу стали відділ молодіжної політики Вінницької міської ради та молодіжна рада.

Настільні ігри стають все більш популярними серед молоді: протягом квітня було проведено ігротеки вихідного дня для всіх охочих вінничан.

"Це є чудовим способом підтримувати соціальні зв'язки та розвивати креативне мислення", – поділилась своїми думками одна з учасниць ІгроДвіжу Наталія. Дівчина також доповнила, що культура настільних ігор полягає у створенні приємної та дружньої атмосфери, де люди можуть насолоджуватися грою разом.

У креативному просторі "Level 80" щосуботи о 16.00 годині за підтримки відділу молодіжної політики ВМР та Вінницької молодіжної ради відбуваються ігротеки різноманітного характеру: економічні, пригодницькі, екологічні та фантастичні настілки. Однак, варто зауважити, що культура настільних ігор не повинна замінити інші види розваг та живе спілкування, а бути лише додатковим варіантом для гарного проведення часу з друзями та розвитку креативності. Звичайно ж, культура настільних ігор для молоді є важливою складовою для розвитку соціальних зв'язків, креативного мислення та розвитку галузі настільних ігор.

Головне –  створити дружню та приємну атмосферу для гри, дотримуватися правил гри та бути відкритими для нових ідей та розваг.



Переглядів: 1101
Поширень: 0

Останні новини