Що особливого в iPhone 14 Pro Max 128

Компанія Apple, кожного року радує нас своїми новинками. Так iPhone давно завоювали серця мільйонів людей, завдяки своїй якості, надійності та простості у використанні. Компанія тримає цю планку і на сьогоднішній день, саме тому,  щороку ми спостерігаємо неймовірні черги за новинками в магазини де продаються нові айфони.

Восени миноулого року, епл представила свій новий гаджет -  iPhone 14 Pro Max. Своїми характеристиками він відрізняється від своїх попередників. А от які саме ці відмінносту у iPhone 14 Pro Max 128 ми розповімо в даному матеріалі.

iPhone 14 Pro Max: характеристики

Найголовніша відмінність в даній серії - це розмір смартфону. iPhone 14 Pro Max чи не найбільший із моделей. Розмір екрану складає 6,7". Тоді як, в iPhone 14 Pro, всього 6,1 дюйм. Тобто ця модель значно більша. Може знадобитися деякий час, щоб звикнути писати повідомлення однією рукою.

Ще однією з переваг афон 14 про макс є новий шестиядерний процесор Apple A16 Bionic. З його допомогою смартфон працює дуже швидко, підтримує різні ігри та програми при цьому не висне та має низький рівень енерговитрат.

Також в новинку ввійшли новий екран Super Retina XDR, завдяки чому телефон має надвисоку густину пікселів, що допомагає зберегти чіткість фотографій, відео та тексту. Перегляд відео або фільмів гарантує якісну картинку, цьому також сприяє точність передачі кольору. Крім того, екран має покращений захист, і його виготовлено за технологією Apple Ceramic Shield. Це високоякісне скло, що захищає смартфон від пошкоджень та дрібних подряпин.

Також телефон оснащено новою для айфонів функцією дисплею – Always On. Вона дозволяє показувати годинник та деякі віджети, коли екран смартфона вимкнений.


Переглядів: 1434
Поширень: 1

Останні новини