Продавав привезені з фронту боєприпаси: на Вінниччині затримали торгівця зброєю

На Вінниччині під час спроби реалізації боєприпасів 8 травня затримали зловмисника. Як повідомляє Нацполіція Вінниччини, тривають заходи щодо встановлення кола осіб, яким правопорушник міг продати зброю привезену з зони бойових дій.

Правоохоронці отримали інформацію, що 32-річний житель смт Іллінці шукає покупців на зброю та боєприпаси. Документували протиправну діяльність раніше судимого за аналогічний злочин «ділка», оперативники Відділу поліції № 5 Вінницького районного управління поліції спільно з колегами з Управління карного розшуку та працівниками УСБУ за процесуального керівництва Немирівської окружної прокуратури.

Під час обшуків поліцейські виявили схрон, де зловмисник переховував Снайперську гвинтівку Драгунова, близько 3 500 набоїв калібру 5,45 та 7,62 мм, гранати з запалами, тротилові та димові шашки.

У його автомобілі слідчі вилучили тротилову шашку з детонатором та магазин до автомата Калашникова.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до семи років.

Він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: кримінал

Переглядів: 1398
Поширень: 1

Останні новини