На Вінниччині за добу сталося 11 пожеж

За минулу добу рятувальники Вінниччини ліквідували 11 пожеж. Як повідомляють у ДСНС, дві із них виникли у приватних житлових будинках в с. Будьки Станіславчицької територіальної громади Жмеринського району, а також в с. Іванів Іванівської територіальної громади Хмельницького району.

В останньому випадку, внаслідок пожежі вогнем знищено внутрішнє оздоблення стін будинку на площі 30 кв. м. та домашні речі. Ще сім пожеж сталося у господарчих будівлях на території приватних домогосподарств. Виїжджали підрозділи рятувальників цієї доби і на ліквідацію однієї пожежі в екосистемах, а саме в с. Сигнал Козятинської міської територіальної громади.

Загалом, до ліквідації даних пожеж від ДСНС залучалося 50 чоловік особового складу та 11 одиниць спецтехніки.

"Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення пожеж в приватних домогосподарствах, Служба порятунку закликає громадян краще дбати про належний протипожежний стан помешкань та господарчих споруд та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками. Пам'ятайте! Сумлінне дотримання правил пожежної безпеки – запорука збереження життя!", - закликають у ДСНС Вінниччини

Фото: ДСНС Вінниччини


Теги: пожежа

Переглядів: 1464
Поширень: 0

Останні новини