У Вінниці 26-27 травня відбудуться дні винної культури Vinnytsia Wine Days

Наприкінці травня у Вінниці вперше відбудуться дні винної культури Vinnytsia Wine Days. Як повідомляє Департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, цей захід стане майданчиком для обміну досвідом між представниками галузі виноробства, гостинності та туризму.

Також у програмі передбачені і активності для містян та туристів, які цікавляться цією тематикою. Зокрема, екскурсії, які поєднають історію та сучасність, традиції та інновації та смакування вином.

Розклад заходів:

26 травня – Екскурсія середмістям «Драми і кохання, гроші та вино» із гідесою Оксаною Роздорожнюк. Вона розроблена для поціновувачів вина та Прекрасної епохи в історії Вінниці. Реєстрація.

26/27 травня – Екскурсія ретротрамваєм «Трамвай часу». На учасників чекатимуть відвідини музею Вінницького трамвая та подорож вечірнім містом у дерев’яному салоні старого трамвайчика, який занурить вас в атмосферу 20-х років XX ст. Реєстрація.

27 травня – Екскурсія середмістям «Вінницькі Садки» із гідесою Катериною Ружило.. Вона відкриє чарівну архаїчність Вінниці та дозволить дізнатися, що бачили міцні стіни та парадні під’їзди старовинних будинків історично кварталу Садки. Де, між іншим, колись був демонстраційний сад видатного винороба Ярослава Нємеца. Реєстрація.

Фото: Департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради


Теги: туризм

Переглядів: 1751
Поширень: 2

Останні новини