«Подільська Швейцарія» та «Вінницькі кар’єри»: Офіс туризму Вінниці запрошує на екскурсію 27 травня

Офіс туризму Вінниці 27 травня організовує дві цікаві екскурсії.

Мандрівка «Подільська Швейцарія» із гідесою Оксаною Роздорожнюк - не лише про неймовірної краси краєвиди поблизу Ладижина, які туристи часто ототожнюють із мальовничими швейцарськими ландшафтами. Початком подорожі буде прогулянка саме цими місцями із фотосесією та релаксом. 

Далі на мандрівників чекає мистецька частина туру - відвідування музею творця легендарної мелодії «Щедрика» Миколи Леонтовича у Марківці.

Потім заплановане відвідування крафтової сироварні у Карабелівці. І у фіналі подорожі - Успенський собор у Тишківській Слободі. Це єдина церква Гранівського монастиря, яка збереглася до наших часів з моменту його заснування у ХІХ ст.

Виїзд із Вінниці о 7:00, реєстрація за посиланням.

А тур «Вінницькі кар’єри» із гідесою Тетяною Рибак до найвідомішого серед інстаграм-блогерів кар’єру регіону у Черепашинцях буде не тільки про розкішні фото на фоні бірюзової водойми. 

Всі охочі зможуть дізнатися, на які корисні копалини багата вінницька земля, і що таке особливе є у надрах лише нашого регіону? Про казкові багатства і дорогу, вистелену камінчиками гранату, який по твердості поступається алмазам, але все одно дуже міцний. Як з'являються такі озера із небесно-блакитною водою? І що криється там, на глибині таких водойм?

Окрім знаменитого кар’єру у Черепашинцях в ХІХ ст. був розкішний замок Здзеховських, від якого залишилися частина фрагментів кам’яної кладки та каплиця-усипальниця. А під час Другої світової війни неподалік села розташувалася ставка ставка командувача повітряних сил нацистської Німеччини Германа Герінга «Штайнбрух», що у перекладі означає «Каменярня».

Наприкінці подорожі мандрівників чекає дегустація найтитулованішого вінницького вина від Винного дому Гігінеішвілі у Корделівці.

Виїзд із Вінниці о 10:00, реєстрація за посиланням.

Фото: Департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради


Теги: туризм

Переглядів: 1790
Поширень: 4

Останні новини