Макао б'є рекорди ігрової індустрії

Кожен любитель азартних ігор знає, що китайське місто Макао є однією зі світових столиць розваг. Нарівні з Лас-Вегасом та Сінгапуром, Макао притягує сотні тисяч гравців з усього світу та славиться неймовірно розвиненою ігровою інфраструктурою. Цього року курорт побив усі рекорди з відвідуваності та, звичайно ж, доходів. Вражаючу суму валового доходу від азартних ігор підтверджено Бюро інспекції та координації азартних ігор.

За квітень Макао заробило на азартних іграх 1,8 млрд доларів США. Найдивовижнішим є те, що це на цілих 450% більше, ніж за той же період минулого року і в сотні разів більше за початкові оцінки аналітиків. Квітневі доходи стали найвищими за останні три роки. Це зростання доходів можна пов'язати з різними факторами, адже за останній рік набули величезної популярності Ельдорадо автомати, відкрилися кордони, послабилися карантинні обмеження, а також локально покращилася економічна ситуація.

Туризм у Макао

Макао активно працює над стимулюванням туристичної індустрії, починаючи з відкриття кордонів із Китаєм у лютому цього року. Так само як і в багатьох інших країнах у травні в Китаї відзначався День праці, який супроводжували п'ять вихідних днів. Лише за ці дні святкові дні Макао відвідало майже сто тисяч гравців з Китаю та всього світу. Також відзначалася величезна притока туристів у березні цього року, майже два мільйони любителів азарту відвідали курорт, сподіваючись на доленосний виграш. Якщо порівнювати минулого року, це вп'ятеро більше, ніж у тому ж місяці попереднього року.

Така притока туристів пов'язана не тільки з відкриттям кордонів, але й зусиллями Макао із залучення відвідувачів різноманітними культурними та розважальними заходами. Історія ігрової індустрії налічує тут майже двісті років, що є додатковим стимулом відвідування туристами. Так як азартні ігри є легальними в Китаї виключно на території Макао, насамперед курорт орієнтований саме на китайських туристів. Однак, гравці з інших країн не залишають Макао без уваги, найбільш популярний курорт серед туристів з таких країн:

Тайвань; Південна Корея; Філіппіни; Індонезія; деякі країни Європи.

Місто є справжнісіньким інтернаціональним курортом для азартних розваг. А ігрова галузь стала одним з основних джерел доходу Макао, забезпечуючи більш ніж половину всієї його економіки.

Аналітики впевнені у подальшому зростанні Макао

У недавньому Азійському бюлетені аналітики висловили свою впевненість в успіху та зростанні Макао цього року. Вони вважають, що сприятлива економічна ситуація, розширення туристичної інфраструктури та активний розвиток ігрової індустрії сприяють прогресу регіону. Важливим фактором є також зміцнення зв'язків із сусідніми регіонами та країнами, що приваблює додаткових туристів та інвестиції.

Макао продовжує працювати над посиленням свого статусу найбільшого ігрового та туристичного центру в Азії. Влада планує додатково розвивати інфраструктуру, створювати нові туристичні маршрути та пропонувати гостям цікаві культурні та розважальні заходи. Щобільше, зусилля щодо залучення іноземних інвестицій та підтримки високого рівня туристичних послуг дозволять Макао досягти стабільного зростання та розвитку, забезпечуючи при цьому стійку та благополучну економіку.
 


Переглядів: 1034
Поширень: 0

Останні новини