Якось, у чарівному лісі, знайшов сміливець “Екскалібур” - стара історія на новий лад у Excalibur Unleashed від Pragmatic Play

Хоча середньовічна тематика не вважається новою, є люди, яким подобається запускати слоти із чарівними істотами та артефактами. Новий випуск від Pragmatic Play перенесе гравців у всесвіт короля Артура, чарівного лісу та стародавнього “Екскалібуру”. Тут, дії відбуватимуться на сітці з 5х3 барабанів та 20 ліній.

Автомат пропонує середньо-високу дисперсію із віддачею 96.05%. А взяти участь у процесі отримання легендарного меча можна, поклавши від 0.20 до 100 монет на спин. Як і будь-які інші самі щедрі слоти, цю машину можна запустити в демо-режимі, що забезпечить хороший ігровий досвід.

Спробувати успіх у чесній спробі знайти меч дозволять бонусні раунди Excalibur Unleashed. Зокрема, важливо відстежувати випадання Вайлдів, а також намагатися перейти на рівень безкоштовних спинів. Все це наближає гравця не лише до королівського титулу, а й до джекпоту х5000.

Скільки можна заробити у новій фентезійній консолі

Захоплюючий слот з фентезі-темою має гарний антураж з тваринами, що говорять, що мешкають у лісі. Кожен із персонажів здатний принести гравцям певні дивіденди. Але для цього важливо зібрати такі комбінації:

Символи з меншою оплатою – це карткові масті, від 10 до Туза, що мають максимальне множення ставки х2 – х3 за 5 символів; Зібравши від 3 до 5 іконок "Зілля Мани" та "Магічної Сфери", можна помножити прибуток у 0.6, 1.5 або 5 разів; Іконки "Корони" та "Миші-рейнджера" принесуть до х10 до ставки за 5 значень поспіль; Чарівна сова забезпечить х1, х2.5 та х25 за добірку з 3, 4 або 5 малюнків.

Особливе значення у чарівному світі Екскалібура представляє Дике позначення. Воно є символом Розкиду на певних етапах. Крім механіки перетворення, Вайлд може розширюватися та приносити додаткові множення ставки.

Після релізу слота наприкінці квітня 2023 року, Pragmatic Play отримала чимало відгуків схвалення. Все завдяки можливості безкоштовно запустити гру у смартфоні та на будь-якому іншому пристрої. Також, консоль сподобалася прихильникам ризику, які змогли оцінити її віддачу та гідну механіку.

Як наблизитися до бажаного “Екскалібуру” та скарбу

Відмінною можливістю Excalibur Unleashed є дикі символи, які можуть стати розширеними на 1 та 5 котушках. Принагідно, подібна механіка дарує випадкові множення виграшу від х2 до х20. Коефіцієнт застосовний до всіх виграшних ліній, де він з'являється. А два Вайлди запустять процес додавання наявних сум до чинного профіту.

Також одночасна поява двох Диких зображень запустить механізм фріспінів. Гравець отримає 6 обертань з "Екскалібурами", що розширюються, які стануть липкими до кінця туру. При цьому вони гарантують множення виграшу до х20. При повторній появі двох розширених мечів, до фріспінів додається + 1 обертання.

Максимальним множенням ставки є х5000. Тому, досягнувши цієї позначки, гравець автоматично забере профіт і знову опиниться в основній грі. Також бонус безкоштовних спинів допустимо придбати за х85 до ставки.


Переглядів: 1213
Поширень: 3

Останні новини