Послуга «Готівка на картку» від Mastercard

Мастеркард прагне зробити життя своїх клієнтів комфортнішим. Тому компанія постійно впроваджує для держателів банківських карток такі продукти та послуги, які б відповідали їхнім потребам та очікуванням. Однією з актуальних послуг є «Готівка на картку», що дозволяє поповнити картку на касі торгової точки за допомогою платіжного термінала безпосередньо під час оплати покупок. Скористатися цією послугою дуже просто. Дізнатися, як це зробити, можна нижче в цій статті.

Переваги послуги

Переваги, які надає сервіс для держателів банківських карток Mastercard:

    Безпека транзакції. Під час зарахування коштів через термінал на касі дані картки не передаються третім особам. Легкість. Для зарахування коштів через термінал на касі достатньо ввести PIN-код картки або підтвердити операцію через Touch ID / Face ID на смартфоні чи смарт годиннику. Для поповнення картки іншої людини треба назвати тільки номер картки. Швидкість. Зарахування відбувається за лічені секунди, тож ви не витрачатимете зайвий час у черзі.

Як скористатися послугою з поповнення картки на касі

Поповнення через касу – це практично той самий безконтактний платіж, який відбувається, наприклад, під час використання Apple Pay чи Google Pay. Тільки цього разу все відбувається навпаки – гроші зараховуються вам на картку. Для цієї операції вам доведеться мати наявну готівку, щоб передати її касиру для поповнення.

Отже, процедура поповнення відбувається наступним чином:

    Під час розрахунку на касі торгової точки повідомте касиру, що ви хочете скористатися цією послугою. Піднесіть безконтактну картку  або ж гаджет з оцифрованої в ньому карткою на невелику відстань до термінала, щоб встановився зв’язок. Якщо ви не маєте її з собою, або ж хочете поповнити картку іншої людини, достатньо назвати касиру номер картки для зарахування коштів. Після цього касир дасть вам чек з детальною інформацією про проведену транзакцію.

Умови користування

Умови користування послугою можуть відрізнятися залежно від того, у якій торговій точці ви хочете нею скористатися. Комісія варіюється від 0,5% до 1,5% від суми транзакції.

АЗК Укрнафта – максимальна сума поповнення 5 000 гривень, вартість послуги – 1,5% від суми поповнення + 5 гривень. Сім 23 – мінімальна сума поповнення 20 гривень, максимальна – 4999 гривень за одну добу. Комісія складає 1,5%. АЗС WOG – комісія 1,5% від суми та 5 гривень. Максимальна сума поповнення 5 000 гривень, мінімальна – 10 гривень.

Поповнення на касі – це чудовий спосіб уникнути необхідності шукати термінал самообслуговування. А весь процес нагадує безконтактний платіж.


Переглядів: 962
Поширень: 0

Останні новини