Гурт "ТіК" презентував нове відео на ліричну композицію "Злива"

Радість крізь біль. Казка крізь драму. Посмішка крізь сльози. Гурт "ТІК" презентує атмосферне відео на ліричну композицію "Злива". В головній ролі – прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України Христина Шишпор.

- "Злива" бере початок в атмосфері моїх віршів з книги під назвою "Без звуку", - розповідає лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк. – Коли ми записували "Зливу" в студії, почалася справжня злива. Ми вискочили надвір з мікрофоном. Тож, у фінальній версії пісні звучить реальна злива.

Відео "Злива" – алегоричний кліп на тему особистого та професійного щастя. Багато дівчаток мріють стати балеринами. Але життя балетної танцівниці – це не тільки велика сцена та оплески в кращих театрах світу. Це виснажлива праця, травми, дієти...

- Мало кому відомо, який шлях проходить балерина, щоб отримати статус прими, - відверто зізнається головна героїня кліпу Злива – прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України Христина Шишпор. – Часто балерини нещасливі в особистому житті, бо професійна кар’єра багато в чому обмежує, породжує неймовірну кількість травм, що може спричинити неможливість мати дітей… Коли я почула композицію "Злива" від "ТІК", зрозуміла: це саме та музика, яка влучно передає емоції неоднозначного вибору… Тим не менш, одному Богу відомо, що чекає нас завтра.

Тому треба насолоджуватися кожним днем. І в гонитві за кар’єрою не позбавляти себе людських почуттів.

Приємного перегляду!




Переглядів: 3487
Поширень: 0

Останні новини