Вінницька «Нива» U-19 подолала КОЛІФКС і пройшла до 1/4 фіналу Кубку ДЮФЛУ

Команда «Нива» U-19 24 травня провела матч 1/8 фіналу Кубку ДЮФЛ України. Суперником підопічних Олександра Гуріна була команда КОЛІФКС (обласного спортивного ліцею) із Костополя (Рівненська область).

Як повідомляють у пресслужбі ФК «Нива» Вінниця, гра пройшла у напруженій боротьбі. Шальки терезів постійно коливалися. Нивівці відкрили рахунок у першому таймі. Гол після красивого індивідуального проходу забив гравець професіонального клубу Олександр Кілик. Гості спромоглися зрівняти рахунок ще до перерви.  Вони відзначилися після розіграшу кутового удару.

Але вирішальний у другому таймі провів інший профі Вадим Панасюк. Зробив це із пенальті, призначеного за гру рукою. Отже, 2:1 користь вінничан.

Окрім Кілика і Панасюка, основний клуб делегував на цю гру воротаря Гуменного, а також Меленчука і Астафьєва, який відновлюється після травми і вийшов на заміну.

"Гра в цілому складалася на нашу користь, тому перемога є закономірною. Вся команда відіграла добре. На стадії 1/8 фіналу проводиться лише один матч. Тому ми одразу вийшли до чвертьфіналу", – розповів головний тренер «Ниви» U-19 Олександр Гурін.

«Нива» U-19 була переможцем групового етапу Кубку ДЮФЛ України.  На стадії ¼ фіналу вона зіграє вже два матчі проти переможця іншої групи «Поділля» U-19 (Хмельницький). Перша гра пройде через тиждень, першого червня, на виїзді. Матч у відповідь у Вінниці орієнтовно відбудеться четвертого червня.

«Поділля» U-19 – сильний суперник. Шанси обох команд пройти до півфіналу вважаю приблизно рівними, – прокоментував Олександр Гурін.



Переглядів: 1169
Поширень: 0

Останні новини