У Подільському зоопарку в родині лемурів котячих вперше народився малюк (Фото)

У Вінниці в Подільському зоопарку у родині лемурів котячих народився малюк. Як повідомляє пресслужба зоопарку, це перше поповнення у родині лемурів.

"Як і в дикій природі, малюк постійно з мамою. Він міцно тримається лапками за її животик. В такому положенні він у будь-який момент може вживати грудне молоко матері. Мама ж час від часу сідає на підлогу, пригортає малюка, розправляє йому його тоненького довгенького хвостика та уважно роздивляється", - кажуть у Подільському зоопарку.

Перші два місяці після народження лемурчик пересуватиметься переважно на животі або спині матері. за стовами фахівців, так йому безпечно і тепло. Окрас хутра малюка, як і в матері. Тож, здалеку малечу не одразу помітно.

"Харчування у матері з дитям покращене. Малюк перебуває на грудному вигодовуванні. Тож, ми збільшили кількість кисломолочних продуктів у раціоні породіллі. Йогурт, твердий сир, молоко, творог в її меню щодня, " - зазначає директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Вінничани та гості міста можуть поспостерігати, якз зростає родина лемурів у Подільському зоопарку. Заклад знахидиться у Вінниці, на вулиці С. Зулінського, 9 та працює без вихідних.

Фото: Подільський зоопарк, м. Вінниця



Переглядів: 1427
Поширень: 2

Останні новини