Спустошуємо скарбницю царя Креза зі стародавньої Лідії в Cresus Fortunes від iSoftBet

Недаремно кажуть, що одним із показників удачі є асоціації імені з великим багатством. Так і сталося з одним із древніх правителів Лідії, якого досі згадують у прислів'ї “багатий, як Крез”. Однак, попри перемогу над Кіром Великим, перський цар Крез виглядає трохи мультяшно, як, утім і решта консолі.

iSoftBet розробила захоплюючий світ із сіткою 5х3, яка розширюється до 5х5 на бонусному раунді. При цьому слот має 20 виграшних смуг, середню дисперсію, а також непогану віддачу в 96%. Перевірити можливості консолі допоможе бездепозитний бонус, що дозволяє заощадити на азартній грі.

Перед обертанням котушок, гравцеві потрібно вибрати розмір ставки, пам'ятаючи, що ціна монети варіюється від 0.01 до 1. Загальна ставка обертання може становити 0.20 - 20 монет. А, у разі вдалого збігу обставин, гравець зможе отримати х1250 до ставки.

Які комбінації пропонує "Удача Креза"

Ігровий апарат із багатим перським царем має 10 різних позначень, серед яких 2 запускають бонусні ігри. Найменше приносять значення дерев'яних, кам'яних, срібних та золотих монет – х1.5, х2, х3 та х4 за 5 символів. Більш вигідними вважаються:

Лист із королівською печаткою, що забезпечує від х2 до х5 за збіг 3-5 зображень;

Золота чаша, що збільшує виграш у 7.5 разів при отриманні п'яти іконок;

Принцеса здатна заплатити х5, х7.5 та х15 за 3, 4 або 5 картинок;

Максимальне множення ставки у 25 разів здатний забезпечити Цар Крез.

Символ царського палацу є Вайлдом і не має фінансової цінності. Однак, він здатний замінити будь-які з 8 звичайних зображень слота, збираючи платні комбінації. Додатковим символом тут є Алмаз, що активує раунд з повторними обертаннями.

Щоб грати без перешкод, гравцеві знадобиться комп'ютер, планшет чи смартфон із доступом до інтернету. При цьому не обов'язково починати з платної версії. Можна протестувати гру, зрозумівши її переваги та розробивши дієву стратегію на майбутнє.

Респіни з різними додатковими функціями

Якщо гравцеві трапляється мінімум 5 алмазів, які є модифікаторами удачі Креза, він отримає 3 повторні спіни. З появою нових діамантів, кількість респінів скидається й оновлюється до трьох. Усі бонусні малюнки залишаються липкими до закінчення турніру.

Однак під час раунду можуть запуститися додаткові можливості. Для початку, це посилення барабанів 3 синіми самоцвітами. Вони відкривають 1-3 додаткові ряди на полі.

Якщо на сітці з'явиться три смарагди, це принесе збільшення вартості обертань. Тобто, якщо у звичайних умовах ціна складає 1 монету, на цьому рівні гравець отримає 2. Усього доступно три подібні збори бустерів.

Також є опція посиленого обертання. Вона активується за умови випадання трьох червоних коштовностей. При цьому три фіолетових самоцвіти забезпечують множники ставки від х2 до х10. Останній результат і зможе привести до головного призу х1250 до ставки.


Переглядів: 2737
Поширень: 0

Останні новини