Американець став мільярдером завдяки лотереї

Звичайний американський хлопець Едвін Кастро раптом набув статусу мільярдера, коли несподівано виграв у національній лотереї Powerball, де приз склав космічні 2 мільярди доларів. Цей простий мешканець невеликого містечка, що отримав на руки квиток до багатства, придбав його на заправці, що здавалося б звичайною справою. Але його здивування не знало меж, коли всі номери на квитку виявилися виграшними!

Швидко міркуючи, Едвін прийняв рішення про одноразову виплату, і після сплати податків став власником суми, що перевалила за 900 мільйонів. Вибір між одноразовою виплатою виграшу з вирахуванням майже п'ятдесяти відсотків податків та виплатою повної суми частинами протягом багатьох років стає перед кожним переможцем подібних лотерей. Майже кожен щасливчик вибирає отримати суму відразу, нехай навіть сплативши неймовірно великий податок. Любителі лотерей і казино без верифікації погодяться, що привабливішим варіантом є отримання заповітного виграшу швидко і в повному обсязі.

Шикарна вілла в Лос-Анджелесі

Але, попри такий неземний виграш, Кастро не став моментально витрачати усі гроші. Він зупинив свій вибір на інвестиції менш як три відсотки виграшу в покупку нерухомості, причому вибрав для себе чудову віллу в Лос-Анджелесі. Цей приголомшливий будинок обійшовся Есуну у 25 мільйонів, а це стало, ні багато ні мало, найдорожчою покупкою нерухомості цього року, а також увійшло до топу найзначніших в історії району.

Відома будівельна компанія створила для щасливчика триповерховий архітектурний шедевр. У його просторах розташовані:

п'ять спалень;

шість санвузлів;

кімната для ігор;

льох з колекцією вин;

власний кінотеатр;

спортивна зала;

басейн із сауною.

З тераси на даху будинку відкривається неймовірний просторий вигляд. Таким чином, Едвін Кастро, завдяки вдалому збігу обставин, здобув не лише фінансову незалежність, а й розкішний будинок своєї мрії, розташований на вершині Голлівуду.

У яку лотерею виграв щасливчик?

Powerball – це одна з найбільш відомих та високоприбуткових лотерей не тільки в межах США, але й за їх кордонами, яка обіцяє своїм учасникам збагатитися на мільйони доларів. Заснована в 90-х, лотерея зарекомендувала себе як одна з найщедріших ігор на планеті. Вона проводиться у півсотні штатах США, а також у Вашингтоні, Пуерто-Ріко та на Віргінських островах. Механіка гри дуже проста, гравці вибирають п'ять чисел із 69 можливих і одне додаткове число з 26. Бажаний джекпот дістається тому, хто вгадує всі шість чисел, а якщо цього добиваються кілька гравців, джекпот ділиться між ними порівну.

Однією з унікальних особливостей цієї лотереї є можливість помножити будь-який виграш (за винятком джекпоту) у рази чи навіть десятки разів за допомогою опції Пауер Плей. Ця функція коштує додатковий долар і здатна значно збільшити розмір одержуваного призу. Вартість одного квитка складає два долари, і розіграші проводяться двічі на тиждень: щосереди та суботах. Мінімальний джекпот починається з двадцяти мільйонів і може збільшуватися після кожного розіграшу, якщо джекпот не виграв.

Лотерея уславилася своїми грандіозними джекпотами. Раніше рекордним вважався виграш півтора мільярда близько семи років тому. Однак нещодавній виграш став тепер офіційно найбільшим в історії лотерей усього світу. Так що Powerball - це не просто лотерея, це можливість кардинально змінити своє життя однією дією і стати мільйонером, а можливо навіть мільярдером!


Переглядів: 990
Поширень: 0

Останні новини