Букмекерська контора 1він – Ставки на спорт онлайн

Букмекерська контора 1win з'явилася на українському беттинговому ринку в 2016 році. З моменту її появи пройшло небагато часу, але компанія встигла здобути популярність серед великої кількості гравців. Попит на послуги викликаний постійним розвитком бк 1 win. Букмекер намагається розширювати спектр можливостей для зареєстрованих клієнтів. Тому кожен користувач, який захоче зробити ставки на віртуальний спорт, матиме такий шанс. Причому за позитивний результат від ставки на прдію можна отримати солідну суму грошей залежно від розміру ставки та значення коефіцієнта. З усім доступним переліком спортивних матчів можна ознайомитись на порталі, перейшовши за посиланням https://1win.kiev.ua/.

Що потрібно знати про букмекер 1-win

Перше, на що звертають увагу клієнти компанії – інтерфейс та оформлення основного ресурсу. Офіційний сайт 1він має лаконічний та стильний дизайн. На порталі гравців не відволікатиме зовнішня реклама, тому вони зможуть повністю поринути у світ ставок на гроші. А інтуїтивно зрозумілий інтерфейс платформи дозволить швидко знайти потрібну інформацію за лічені хвилини.

Головне меню на 1 він сайті розміщено у верхній області початкової сторінки. Усі розділи мають назву, що відповідає їхньому складу. А зручна функція навігації дозволяє без сторонньої допомоги розібратися з функціоналом майданчика навіть беттерам-початківцям.

Послідовність укладання парі

Щоб робити ставки на спорт і виграти реальні гроші на 1-він офіційний сайт, недостатньо загального поняття про беттінг. Спочатку потрібно зареєструвати особистий кабінет і внести перший депозит на ігровий рахунок. Зробити ставку можна в одному з двох режимів: до початку заходу та в режимі реального часу. Якщо вибрати другий варіант, клієнт 1vin бк автоматично отримує доступ до перегляду трансляції матчу або гри.

У лівій частині екрану знаходиться список всіх видів спортивних дисциплін. Як тільки буде обрано конкретний захід, залишиться клікнути по ньому та визначитись із турніром. Для зручності та швидкого пошуку гравці можуть скористатися опцією фільтрації за такими параметрами, як дата та час. Для укладання парі на 1-vin сайті потрібно заповнити всі порожні поля в купоні, який прикріплений з правої верхньої сторони в кутку.

Гра на порталі букмекера 1win ведеться у декількох форматах:

ординар; система; експрес.

Останній варіант передбачає вибір кількох подій, значення коефіцієнтів яких між собою множитимуться. Така опція дає гравцям модливість додатково виграти солідну суму коштів. Але для цього важливо, щоб усі ставки були успішними. Система дозволяє заробити грошей і повернути деяку частину на баланс, навіть у разі програшу. Така програма 1він дзеркала називається кешбек.

Зареєстрований клієнт букмекера 1 win для укладання парі повинен дотримуватися такої інструкції:

    Вибрати подію, встановити значення прогнозів та вказати всю інформацію у купоні. Визначитись із форматом гри. Визначити розмір ставки. Активувати клавішу «Зробити ставку» у разі правильного внесення даних у купон.

Як тільки купон буде зареєстрований у букмекерській конторі 1він, гравець не зможе змінити його дані. Усі виграні кошти можна буде вивести на вказану платіжну систему відразу після надсилання заявки на зняття грошей. Згідно з правилами угоди, які розміщені на сайті 1-він, компанія має право самостійно анулювати одну зі ставок, зроблених гравцем. При цьому її суму буде повністю повернено клієнту на рахунок. Такі заходи можуть бути застосовані лише у разі, коли організатор запідозрить факт використання шахрайських схем та стратегій. Також повернення грошей допускається у тому випадку, якщо подія з певних причин буде скасована.
 


Переглядів: 662
Поширень: 0

Останні новини