У Stylus розповіли, які м'ясорубки купують найчастіше у 2023 році

Сучасні м'ясорубки — функціональні та універсальні прилади, які значно полегшують процес приготування їжі.

Про те, яка м'ясорубка краще підійде під різні потреби, на що звернути увагу при покупці, а також які моделі м'ясорубок користуються популярністю у покупців у 2023 році, розповіли фахівці онлайн-магазину побутової техніки та електроніки Stylus.

Вибір покупців: популярні м'ясорубки

Bosch MFW 3640A — надійна модель, виконана у стильному дизайні. Продуктивність — 1,9 кг/хв, є додаткові насадки, функція реверсу, захист від перегріву. Zeegma MOLEN CHEF — багатофункціональна модель, оснащена насадками «Кеббе» і для ковбасок, овочерізкою. Bosch MFW3X15W — надійний та практичний варіант. Показник продуктивності — 2,3 кг/хв, максимальна потужність — 2000 Вт. Крім стандартних функцій, є вбудований «Реверс», що запобігає перегріву техніки і дозволяє більш ретельно подрібнювати м’ясо. Moulinex ME2081 — компактний, але все ще цілком потужний варіант. Продуктивність складає близько 1,7 кг/хв, у комплекті йдуть кілька перфорованих дисків. Tefal HV8 Pro NE688837 — потужна та багатофункціональна модель. Потужність 2200 Вт, продуктивність 4,5 кг на хвилину дозволяє перемелювати будь-яке м'ясо легко та швидко та значно спростити процес приготування домашніх ковбасок, фрикадельок, котлет та інших м'ясних страв.

На що звернути увагу при покупці

Два найголовніші параметри при виборі електром'ясорубки: потужність та продуктивність. Чим вища потужність приладу, тим легше, якісніше і швидше він справлятиметься з різними продуктами, навіть найтвердішими. У середньому варто орієнтуватися на показник у діапазоні 1300–1800 Вт. Але потужність може бути як вищою, так і нижчою і м'ясорубка справлятиметься зі своїми завданнями.

Параметр продуктивності показує, скільки продуктів може перемолоти м'ясорубка за хвилину. Тут варто відштовхуватися від потреб. Для однієї людини і невеликої родини може бути цілком достатньо м'ясорубки з продуктивністю 1,7 кг/хв, а для великої родини підійде варіант з 4,5 кг/ хв.

Також варто звернути увагу на функціонал та додаткові можливості м'ясорубки. Це може бути функція реверсу, захист від перегріву, наявність спеціального відділення для зберігання деталей, щітки для очищення насадок і т.д.

Підібрати оптимальну електром'ясорубку можна у каталозі інтернет-магазину Stylus

Переглядів: 917
Поширень: 0

Останні новини