La Roche Posay — найкраща косметика для догляду за чутливою шкірою

Чутлива шкіра потребує делікатного догляду, оскільки неправильно підібрані косметичні засоби можуть спричинити подразнення. Тому знайти саме той ідеальний тюбик може бути непросто. Якісна косметика бренда La Roche Posay стане чудовим рішенням для дорослих і малюків. Ці засоби розробляються за участі дерматологів, тому вони ефективно борються з атопічним і пелюшковим дерматитом, акне та розацеа.

Як косметика торгової марки допомагає доглядати за чутливою шкірою, і чому на неї варто звернути увагу молодим батькам — далі у статті.

Усе, що потрібно знати про косметику La Roche Posay

Французький бренд La Roche Posay пропонує широкий асортимент лікувальної та доглядової косметики високої якості за доступними цінами. У складі — високоякісні інгредієнти в оптимальній та ефективній концентрації: термальна вода, ніацинамід, олія каріте тощо. Компанія здійснює дослідження мікробіому шкіри, на основі яких створює унікальні активні інгредієнти. Одне з таких досягнень — запатентований компонент Aqua Posae Filiformis. Він має зволожувальні та відновлювальні властивості, а також покращує захисний бар'єр дерми. Безпечність продукції перевірено на проблемній, алергічній та ослабленій лікуванням шкірі, тому ймовірність того, що вона спричинить подразнення, зведена до мінімуму.

Серед корисних властивостей косметики «Ля Рош Позе» варто відзначити:

зменшення почервоніння та подразнення; усунення свербежу та лущення, що спричинені сухістю; зволоження та відновлення балансу мікробіому шкіри та корисних бактерій, що живуть на її поверхні.

Фахівці стверджують, що ефект помітний вже після першого застосування, а за умови регулярного використання недоліків на шкірі стає значно менше.

Що пропонує бренд?

В асортименті виробника представлено безліч засобів для підтримання краси та здоров'я шкіри, зокрема:

    бальзами для обличчя та губ; гелі для вмивання; креми для рук і тіла; тоніки та термальна вода; протисонцеві засоби.

На особливу увагу заслуговує дитяча лінійка LIPIKAR. Косметику можна використовувати в разі виникнення атопічного, себорейного та пелюшкового дерматиту. Вона миттєво заспокоює свербіж і подразнення, забезпечує ніжній шкірі малюка зволоження і комфорт. Є можливість придбати:

гель для душу, що перетворюється на ніжну пінку для купання; заспокійливі та пом’якшувальні бальзами — вони швидко прибирають сухість і покращують самопочуття немовляти; термальну воду — швидка допомога для усунення подразнень; протисонцевий лосьйон, що зволожує та забезпечує високий захист від UVA- та UVB-променів.

Косметика підходить для щоденного використання. Засоби не містять віддушок, спирту та мила. Вони легко наносяться, швидко вбираються та добре змиваються, не залишаючи відчуття стягнутості або липкої плівки.

Де придбати La Roche Posay

Косметика бренду La Roche Posay представлена в аптеках. За потреби на місці можна отримати консультацію у фармацевта. Якщо ви обмежені в часі, замовляйте засоби в інтернеті, але вибирайте перевірені сайти з гарною репутацією, наприклад, інтернет-магазин дитячих товарів Pampik. Оформити замовлення можна не виходячи з дому, а посилка буде доставлена до найближчого поштового відділення або до дверей квартири. Вирушаючи на шопінг в інтернет-магазин, обов'язково ознайомтеся з описом і складом продукту, а також звертайте увагу на відгуки покупців.

Зазначимо, що перед вибором косметики для дитини незайвим буде проконсультуватися з педіатром. Лікар допоможе підібрати найкращий засіб.

Косметика La Roche Posay — чудове рішення для догляду за чутливою шкірою дітей та дорослих. Обирайте свій засіб і переконайтесь у цьому на власному прикладі!


Переглядів: 968
Поширень: 0

Останні новини