Експерти Emporium назвали 6 груп товарів, які можна придбати за промокодом зі знижкою до 70%

Раціональне споживання та розумна економія стали стійкими купівельними трендами. На думку аналітиків споживчого ринку, з огляду на економічні та безпекові умови вони мають довготривалу перспективу. Економлять українці різними способами. Та починаючи з 2022 року, все більш популярним стає використання промокодів. Загалом знижки, які дає активація коду, не перевищують 25% від початкової вартості. Часто продавці інтернет-магазинів пропонують придбати їх продукцію дешевше на 5-15%. Але трапляються випадки, коли розмір знижки складає від 50% до 70%, а інколи й більше. 

Про такі групи товарів та де їх замовити розповіли експерти сервісу-агрегатора промокодів Emporium.

Категорії з великими знижками 

Зазвичай найбільшу економію дає придбання потрібної продукції під час розпродаж. Заощадити в такий спосіб можна до 90%. Суттєву знижку пропонують продавці на уцінені товари, у яких закінчується термін використання чи наявні якісь незначні дефекти. Такі пропозиції не є регулярними, тому їх відстеження потребує багато часу. Натомість робочі промокоди Emporium є постійно, та й підібрати потрібний на сайті нескладно. Достатньо відкрити сторінку “Категорії”, вибрати магазин і скопіювати код.

Товари та послуги зі знижкою до 70%

    Чоловіче та жіноче взуття. Так, знижку за промокодом у розмірі 70% на придбання кросівок італійського бренду Lotto пропонує інтернет-магазин Lotto-sport.com.ua. Спортивне, повсякденне та взуття на вихід на онлайн-майданчику INTERTOP продається за зниженою на 60% ціною. Таку ж знижку забезпечує промокод на чоловіче та жіноче взуття в інтернет-магазині Prego. Замовивши на сайті Eobuv кеди брендів Calvin Klein, Manebi, Polo Ralph Lauren та активувавши промокод є можливість зекономити 64%. Товари для автомобілів. Електроніка, автохімія, автоінструменти, мастила, омивачі, фільтри при замовленні в онлайн-магазині Autobaza з використанням кода дає можливість заощадити від 50% до 70%. Одяг для жінок, чоловіків та дітей. У Lotto на трендовий чоловічий одяг з останніх колекцій діє дисконт до 60%. А доповнити гардероб стильними жіночими речами можна за ціною, зниженою на 72%. Діють знижки й на дитячий одяг — їх розмір 67%. Заощадити до 70% на жіночих майках та футболках пропонує магазин VOVK. Джемпери, гольфи, світшоти, лонгсліви тут можна купити з дисконтом 60%, а стильні сукні обійдуться на 50% дешевше. З промокодом Carters на топових дитячих шортах, легінсах, поло, футболках вдається заощадити до 64% Книги. Художня література, книги з психології, економіки, педагогіки на сайті Yakaboo.ua за промокодом коштує на 65-80% дешевше. А Book24 пропонує дисконт до 49% на навчальну та розвивальну літературу для дітей. Посуд та кухонне приладдя. З промокодом в інтернет-магазині Delimano знижки на посуд досягають 80%. Слайсери для овочів, контейнери, кухонні ваги, набори для гриля продаються з дисконтом до 60%, а блендери та міксери можна купити зі знижкою 50%. Ювелірні вироби. Інтернет-магазин Gold.ua пропонує придбати оригінальні срібні прикраси, зекономивши до 75%. А ціна виробів з золота з промокодом на 50% нижча від початкової.

Переглядів: 1294
Поширень: 0

Останні новини