У Вінниці легковик збив 17-річну дівчину на пішохідному переході

У Вінниці сталася ДТП, у якій було травмовано неповнолітню дівчиную. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 червня близько 16.55 по вулиці Левка Лук’яненка. Як повідомляє Нацональна поліція, легковий автомобіль Daewoo наїхав на жительку смт. Погребище. Слідчі розпочали досудове розслідування.

За попередньою інформацією, 78-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos» допустив наїзд на 17-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. 

В результаті автопригоди неповнолітня госпіталізована до реанімаційного відділення дитячої лікарні. Водій освідуваний, він тверезий. Автівку поміщено на арешт майданчик.

Остаточні причини ДТП будуть встановлені після проведення ряду експертиз.

За вказаним фактом слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 2459
Поширень: 1

Останні новини