Громади мають допомагати громадам: Міжрегіональний координаційний гумштаб відправив на Херсонщину другу фуру з допомогою

Вінниця відправила другу фуру з гуманітарною допомогою мешканцям Херсонщини, яка потерпає від наслідків теракту на Каховській ГЕС. Цього разу відвантажили питну воду, продукти харчування, олію, борошно та повітряно-опалювальні пушки (для осушування приміщень).

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Сергій Моргунов.

“Продовжуємо роботу. Відвантажили і відправляємо другу фуру з гумдопомогою для Херсону. Вода, продукти харчування, олія, борошно. Окремо додали повітряно-опалювальні пушки (для осушування приміщень). Вдячний усім, хто в координації з нашим Гуманітарним штабом в короткі терміни об’єднав зусилля. Громади мають допомагати громадам. Працюємо далі”, – написав міський голова.

Вінницька міська рада та Міжрегіональний координаційний штаб на зв’язку з керівництвом Херсонщини. Сьогодні вже відправили перший вантаж із їжею, моторними човнами та спеціальним екіпіруванням для пересування затопленими вулицями. Усього цього зараз найбільше потребують місцеві, говорить координатор гуманітарного штабу, депутат ВМР Олександр Третяк.

“У таких складних ситуаціях ми зобов’язані об’єднувати зусилля для допомоги нашим людям. В рамках роботи Міжрегіонального координаційного гумштабу оперативно зібрали першочергові потреби жителів Херсонщини, які постраждали від терористичного акту на Каховській ГЕС. росія продовжує геноцид українського населення. Маємо допомагати один одному. Тільки так переможемо”, – додає Олександр Третяк.

Ми завжди віримо у силу наших людей та принципу “громади допомагають громадам”, зауважує координатор гуманітарного штабу, депутат ВМР Вячеслав Терліковський.

“Я сприяв передачі 10 теплових пушок від ТМ “Термія” та масляні обігрівачі. Україна – це єдиний організм, і важливо допомагати одне одному в цей непростий час”, – додає Вячеслав Терліковський.



Переглядів: 897
Поширень: 0

Останні новини