Нивівці виграли чемпіонат Вінницької області серед юнаків до 19 років

Сьомого червня у Вінниці пройшла фінальна частина чемпіонату області з футболу серед юнаків до 19 років.

Грали на стадіоні Вінницького палацу дітей та юнацтва. Змагання організувала обласна Асоціація футболу за підтримки міської Асоціації футболу.

Як повідомляє пресслужба ФК "Нива" Вінниця, на старт вийшли чотири найкращі колективи із десяти, які стартували на попередніх етапах. За матчами уважно спостерігав президент ФК «Нива» Артур Загорулько та інші футбольні керівники і тренери.

В поєдинку за бронзу ДЮСШ Крижополя  поступилося ДЮСШ Чернівців – 1:3. А в фіналі ОДЮСШ «Нива» (Вінниця) 2006 р.н. із мінімальним рахунком 1:0 переграла на рік молодших одноклубників. Єдиний гол було забито потужним ударом в другому таймі.

Нагородження провели заступник начальника обласного управління спорту і рухової активності Наталя Токар, заступник голови обласної Асоціації футболу Ігор Павленко, голова Вінницької міської Асоціації футболу Юрій Максименко, його заступник Олександр Крилов, голова ДЮФЛ області Ігор Коваль та інші футбольні функціонери.

Призери були нагороджені Кубками, грамотами, медалями і комплектами футбольних м’ячів, а переможці – ще й комплектом футбольної форми. Індивідуальні призи (статуетки і футболки) отримали найкращі гравці кожної з команд.

Водночас там же пройшло вручення тренерських дипломів категорії «С». Серед інших, їх отримали гравець ФК «Нива» (у минулому сезоні) Іван Петрук і тренер цього клубу  (у минулому сезоні) Петро Анісім.

Фото: пресслужба ФК "Нива" Вінниця



Переглядів: 1166
Поширень: 0

Останні новини