У Вінниці взяли під варту водія, який збив на смерть дівчинку на пішохідному переході

Слідчий суддя Вінницького міського суду розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, провідомляє пресслужба суду.

Підозрюваний, 05.06.2023, будучи позбавленим права керування транспортними засобами строком на 1 рік, керуючи автомобілем, у складі із спеціалізованим напівпричепом-цементовозом, рухаючись по вул. Гонти у місті Вінниця наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не відреагував на зупинку перед пішохідним переходом попутного автомобіля, не переконався у тому, що на пішохідному переході нема пішоходів, об`їхавши вказаний автомобіль з правої сторони, продовжив рух та допустив наїзд на неповнолітнього пішохода.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітня від отриманих травм загинула на місці події.

За результатами судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначення розміру застави у розмірі 134200 грн.

Наразі тривають слідчі дії.

Фото ілюстративне


Теги: ДТП

Переглядів: 1275
Поширень: 0

Останні новини