У Вінниці влаштували активне дозвілля для дітей військовослужбовців

Наприкінці минулого тижня Центральний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими спільно із Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом та Concord 3000 влаштували благодійний захід для дітей військовослужбовців, полонених, зниклих безвісти та загиблих Оборонців.

На майдані Небесної сотні для дітей облаштували спеціальні місця з майстер-класами, герої з улюблених мультфільмів бавилися з малечею. Окремо дітям вручили подарунки – іграшки та солодощі. Зі своїм 4-річним сином на захід прийшла дружина військовослужбовця, переселенка з Луганщини Олена Кудей.

“На жаль, із чоловіком ми зараз маємо бути на відстані. Дитині дуже важко, вона весь час запитує, де татко, коли ми зможемо побачитися. Для малого дуже корисні такі заходи. Ми можемо відволіктися, соціалізуватися”, – говорить дружина військовослужбовця Олена Кудей.

Організацією заходу займалися фахівці Координаційного штабу Центрального регіону. Його керівниця, депутатка ВМР Юлія Приймак пояснила, що війна не повинна позбавляти наших дітлахів основного права – права на щасливе дитинство.

“Війна не є приводом зупиняти життя. Наше сьогодення і майбутнє – це наші діти. Ми маємо їх підтримувати і дарувати відчуття щастя. Якщо у нас є хвилинка, аби подарувати дітям ці емоції – ми маємо це робити. Наші Оборонці повинні знати і чітко розуміти, що їх родини знаходяться у безпеці та в суспільстві, яке їх підтримує”, – додає Юлія Приймак.

Подібні заходи планують проводити й надалі. Про них організатори окремо повідомлятимуть на своїх сторінках у соціальних мережах.


Теги: діти

Переглядів: 1030
Поширень: 0

Останні новини