У Вінниці звільнився весь колектив Державної служби з лікарських засобів

У Вінниці одномоментно звільнився колектив обласної Державної служби з лікарських засобів. Про це виданню Моя Вінниця стало відомо з власних джерел. 

Хто ж в області займатиметься контролем якості та безпеки медикаментів, медичних виробів, а також відповідатиме за обіг наркотичних засобів наразі не відомо. 

Начальник Державної служби з лікарських засобів у Вінницькій області Котлінський Ігор Васильович інформацію про власне звільнення в телефонній розмові підтвердив. Однак коментувати вимушене звільнення колективу та реакцію вищого керівництва (поки що) вважає не етичним. 

З його слів, минулої п’ятниці представники центрального апарату опечатали та замкнули Держлікслужбу, забрали печатку. Наразі пан Ігор консультується із правниками стосовно судової справи, оскільки певні кадрові рішення столичного керівництва викликають у нього сумніви. 

Нагадаємо, Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками  є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра охорони здоров’я, який реалізує державну політику у сферах контролю якості та безпеки лікарських засобів, у тому числі медичних імунобіологічних препаратів, медичної техніки і виробів медичного призначення, та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу.


Переглядів: 21979
Поширень: 0

Останні новини