Один загиблий та п’ятеро травмованих: поліція Вінниччини розслідує обставини трагічної ДТП в Вороновиці

Ввечері дванадцятого червня на автошляху М-30 поблизу селища Вороновиця сталася дорожньо-транспортна пригода. 

Внаслідок зіткнення BMW та ВАЗ, водій ВАЗу загинув. Травми різного ступеня важкості зазнали чотири пасажири легкового авто, з них двоє дітей віком 2-х та 12-ти років та водій іномарки. Як повідомляли у ДСНС, тіло загиблого та пасажирку ВАЗу деблоковували рятувальники за допомогою спецзасобів. 

Наразі слідчі встановлюють всі обставини трагедії. За попередньою інформацією слідства, зіткнення автомобілів відбулось після виїзду 62-річного водія ВАЗа, жителя Вороновиці, з другорядної дороги на головну, де рухався автомобіль BMW під керуванням 24-річного жителя Тульчинського району. 

Транспортні засоби помістили на арештмайданчик. Розслідується провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини та причини ДТП.

Тим часом, Вороновицька селищна рада вирішила встановити щоденний патруль на відтинку дороги, де відбулася ДТП. Контролюватимуть рух в обох напрямках для мінімізації правопорушень, а саме перевищення швидкості в населеному пункті. Крім того, розпочалася робота по встановленню камер автоматичної фіксації. 

Фото: Нацполіція, ДСНС


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 1879
Поширень: 0

Останні новини