Російські пісні – ок! Як блогерка Тетяна Коряк нормалізує російську музику

Українська блогерка Тетяна Коряк, відома в Інстаграм як Korya4ka, нормалізує прослуховування російської музики. Нещодавно вона поділилася сторіз, де зверталася до своєї мільйонної авдиторії.

Блогерка запитала в українців, чому всі так обурюються від російської музики. Після цього вона використала підміну тези, фокусуючись на тому, що нібито всі українці чинять неправильно та спонсорують війну. Зокрема, вона запитала, чому тоді всі користуються телеграмом, тіктоком тощо. 

«Якщо так міркувати, то я, ви – ми всі спонсоруємо війну», – заявила Тетяна Коряк.

Про те, що прослуховування російської музики – це не лише культурна окупація, але й нові танки для ворогів блогерка не згадала. Хоча за підрахунками Мінцифри, якщо українці послухали пісню російського виконавця 1 млн разів, той отримає близько 8 тисяч доларів.

Далі з цих коштів йдуть податки в російський бюджет, який і фінансує ворожу армію. Крім того, більшість російських виконавців, зокрема Басков, Газманов, Лєонтьєв та інші «зірки», не лише сплачують податки країні-агресорці, але й відкрито підтримують війну. 

Замість цього, Тетяна Коряк висловила іншу думку: якщо від уламків українського ППО можуть загинути люди – тоді всі українці причетні до невинних смертей.

При цьому вона не вказала, чому Україні доводиться використовувати ППО та причину війни – неспровоковану та злочинну російську агресію. 

Фото: Інстаграм Korya4ka


Переглядів: 2994
Поширень: 0

Останні новини