У Вінниці в музеї Коцюбинського для дітей провели 28 патріотичних квестів

В рамках літніх пришкільних таборів у Вінниці, команда Вінницького літературно-меморіального музею М.Коцюбинського провела 28 захопливих та патріотичних квестів для дітей. Вони відбувалися на території садиби видатного письменника, що надавало їм додаткової цінності. Так, понад 700 маленьких вінничан долучились до пізнавальної екскурсії-гри.

Учасниками пригодницької експедиції стали учні вінницьких ліцеїв № 3, 5, 8, 32, 35, а також діти з багатодітних родин та ВПО.

Кожен квест розпочинався з цікавої інформації про видатного вінничанина, педагога та письменника Михайла Коцюбинського яку розповідали співробітники музею «Сонцелюба».

Після пізнавальної екскурсії дітей очікували цікаві завдання-знахідки. Це допомогло хлопчикам та дівчаткам відчути себе справжніми дослідниками.

«Швидко знайти місце, де заховане завдання, можна було лише уважно слухаючи екскурсовода та розгадавши підказки. Хлопчики та дівчатка з азартом в очах шукали відповіді, аби якнайшвидше здобути перемогу», – говорить директорка Вінницького літературно-меморіального музею М. М. Коцюбинського Лариса Кравченко.

Також вона додала, що кожен учасник квесту, окрім позитивних емоцій та гарного настрою, отримав у подарунок цікавий сувенір, а найголовніше – це бажання повернутись до музею знову.


Теги: діти

Переглядів: 1210
Поширень: 0

Останні новини