В застосунку "Дія" запустили нову військову облігацію "Нова Каховка"

У додатку "Дія" з'явилася можливість купити нову військову облігацію - "Нова Каховка". Про це йдеться у повідомленні віцепрем'єра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

"Запустили в "Дії" військову облігацію "Нова Каховка". Два тижні тому російські терористи зруйнували Каховську ГЕС, влаштувавши екоцид. Незламні українці з перших секунд активно долучилися до ліквідації наслідків та допомоги постраждалим. Облігація "Нова Каховка" в "Дії" — це ще один дієвий спосіб допомоги", - написав Федоров.

Нагадаємо, що військові облігації — цінні папери, які випускає держава під час воєнного стану. Таким чином, українці можуть інвестувати гроші, які працюють економіку та армію. Вартість однієї військової облігації — від 900 гривень.

"Дія" не продає облігації самостійно. Застосунок лише допомагає придбати облігації в одного із партнерів – банків та ліцензованих брокерів.  Щоб купити облігації необхідно скористатися вкладенням "Послуги", знайти "Військові облігації" та обрати тип, кількість та інші параметри.  Потім слід підписати документи на відкриття рахунку в цінних паперах і оплатити облігації, сповіщення щодо зарахування  на рахунок в цінних паперах відбувається протягом трьох робочих днів.


Теги: економіка

Переглядів: 988
Поширень: 0

Останні новини