У Вінниці оголосили додаткову реєстрацію на безкоштовні курси "Вільна українська"

У Вінниці оголосили реєстрацію на додатковий набір безкоштовних офлайн-курсів української мови "Вільна українська". Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Курси «Вільної української» цьогоріч зібрали аншлаг. Бачимо ще запити від людей. Тому відкриваємо додаткову реєстрацію. Отже, заняття для наступного набору стартують вже 26 червня. Проходитимуть на базі міських бібліотек. Викладачі – філологи наших шкіл. Курс розрахований на 4 тижні і складається він з практичних занять, які мають допомогти вдосконалити розмовну українську", – написав Сергій Моргунов.

Як зазначила директорка департаменту освіти Оксана Яценко, влітку 2022 року заняттями курсів було охоплено близько 400 дітей та дорослих з-поміж внутрішньо переміщених осіб та вінничан. "Цьогоріч до І потоку виявили бажання долучитись близько 90 мешканців Вінницької громади", – розповіла Оксана Яценко.

Також вона додала, що створюючи курси, старались обирати бібліотеки, які максимально розгалужені по місту, аби усім охочим було зручно і комфортно.

Зареєструватись на курси можна включно до 23 червня за посиланнями:

Центральна міська бібліотека ім. І.В. Бевза;

Бібліотека-філія №1;

Бібліотека-філія №12;

Бібліотека-філія №13.


Теги: освіта

Переглядів: 1265
Поширень: 0

Останні новини