У Територіальному центрі соціального обслуговування відбувся День відкритих дверей

30 жовтня відвідувачі Територіального центру соціального обслуговування показали всім бажаючим результати, яких вони досягли завдяки заняттям у гуртках та факультетах центру. Вони співали, танцювали, малювали, показували як займаються на гуртках комп’ютерної грамотності тощо.

«Дякую за те, що ви своїм прикладом показуєте, що життя завжди повинне бути повноцінним. Ви своїм зарядом енергії даєте позитивний імпульс. Дуже важливо, щоб ніхто не відчував себе самотнім, мав з ким спілкуватись. Зрозуміло, що є друзі, сусіди, але у всіх свої справи, а коли люди згуртовуються і займаються тим, що їм подобається, це добре», – каже заступник міського голови Галина Якубович.

«Відвідувачі Територіального центру  дуже ініціативні, у них багато ідей, які ми втілюємо. Взагалі, для нас головне, щоб люди приходили до нас з позитивом. Нам приносить радість, що люди відкривають себе, навіть вже будучи на пенсії, для цього ми тут і працюємо», – зазначила директор Територіального центру Галина Бачинська.

Серед тих, хто сьогодні виступав на Дні відритих дверей була й 75-річна Альбіна Григорівна. «Я відвідую Територіальний центр вже другий рік. Ходила на комп’ютерні курси, гімнастику, спортивні танці. Тут дуже душевно,  я сюди приходжу ніби в родину», – каже Альбіна Григорівна.

А Майя Олександрівна ходить до Територіального центру вже чотири роки. «Я тут відвідувала багато гуртків та факультетів. Вивчала  англійську мову, комп’ютерну грамотність, психологію, юридичну справу. Зараз співаю в ансамблі «Мальва». Мені тут дуже подобається, викладачі хороші, колектив чудовий, дівчата  такі, як я, нам весело і цікаво», – зазначила Майя Олександрівна.




Переглядів: 3561
Поширень: 0

Останні новини